Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 28

Subiect: Cine mi-a mai furat continutul

style este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    15th November 2006
    Vârstă
    40
    Posturi
    185
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de allergic Vezi Post
    cu vreo 2 am rezolvat, zmeutz ala e problema, nu vrea sa-mi raspunda..cred ca e plecat prin italia la capsuni ( ca am vazut ca are si in italiana site-ul) . In situatia asta, i-am promis ca trec la urmatorul pas si o sa ma tin de cuvant
    Si intr`un final am primit raspuns de la zmeutz.

From: Carcu Stefan [zm.eutz@yahoo.com]
    Eu unul imi cer scuze momentan nu pot da mai multe detalii,1designul e dupa un tut 2sunt foarte multe astpecte prin care se difera cele 2situri,codul sursa ms!

Leonardo Teleanu ha scritto:
    > Compania: STYLES PRODUCTION
    > Mesajul: Vai vai vai, Domnule zmeutz, interesanta descriere ai in
    > footer, cica citez:
    > Conținutul acestui site este sub © 2007 zmeutz.
    > Toate drepturile sunt rezervate.
    > Siglele și mărcile înregistrate sunt proprietatea deținătorilor.
    > Macar de ar fi drepturile tale, eu zic sa fi cinstit si sa iti schimbi design-ul la site fara sa mai copy altu, fa tu unu original.
    > Acum o sa iti zic si de unde ai furat contentul
    > Web design, realizare pagini web, design web in Ploiesti
    > Ia de aici, sper sa te simti si sa faci cea ce este corect.
    > Salutare.

Emil Chelariu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    1st March 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    622
    Putere Rep
    38

Implicit

buna asta... cum ca designul este dupa un tutorial ? si continutul tot dupa tutorial e? E bine ca difera unele aspecte prin cod ..vai...tot felul de idioti
    @style ...ms pt. ajutor
    :)

style este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    15th November 2006
    Vârstă
    40
    Posturi
    185
    Putere Rep
    0

Implicit

pleasure was mine.
    Chiar nu-i suport pe ce-i care copie site-urile, una este sa te inspiri si alta e sa dai faci screen, oare chiar atat de greu este sa faci un tabel si sa pui niste poze in el? Ptr unii se pare ca da. Doar asa inveti si ai sansa sa ajungi profi, invatand, nu furand site-urile altora.
    Ciao 4 now.

Offtopic - am in Bar, lobby - un topic, poate ma ajutati si pe mine e destul de important si nu stiu ce sa fac. click aici

cipriancomsa este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th February 2008
    Posturi
    5
    Putere Rep
    0

Implicit Pentru allergic in problema cu plagiatul

Stimate allergic sunt reprezentat al firmei International Daton Technologies SRL Vreau sa imi arati ce anume din acel site se potriveste cu site-ul tau.Daca este asa modificam fara nici un fel de probleme continutul dar daca nu este eu zic sa te abtii cu astfel de mesaje .

marius_wiz este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    13th February 2008
    Locaţie
    ARAD
    Vârstă
    43
    Posturi
    362
    Putere Rep
    0

Implicit

misto asta ...dar oare cati ar plagia joomla , zencart, oscommerce ?!

Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    1st March 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    622
    Putere Rep
    38

Implicit

pentru ca ati mai dezgropat un topic asa vechi, de atunci a fost schimbata si structura site-ul meu si probabil si textele dvs. Daca am pus link spre site-ul dvs atunci nu am pus degeaba, se putea verifica usor cu copyspace ce era copiat.
    Atunci am trimis si cateva mailuri, nu mai tin minte daca am trimis si la dvs.
    Imi pare rau ca nu am atasat si niste poze, dar dupa cum vedeti nu era vorba numai de site-ul firmei dvs....erau mai multe site-uri in cauza, pierdeam prea mult timp cu asta.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th February 2008
    Posturi
    5
    Putere Rep
    0

Implicit indata.ro

Noi facem destul de des update la text (oferte,servicii,parteneri,proiecte in lucru,proiecte finalizate,evenimente unde participam) .Site-ul este facut din 2007 cred ca prin iunie si de atunci nu cred sa fii adus modificari majore .Ce se poate lua de la Dvs. din site care sa ne fie noua de folos?Descrieri aplicatii medicale gen laboratoare medicale?Studii de cercetare in oftalmologie?Aplicatii pentru hotel?E-commerce?La webdesign unde sunt trecute module ce le putem include?Aplicatii din domeniul ginecologiei?Aplicatii pentru conducerea robotilor industriali ABB IRB?Managementul documentelor?Aplicatie folosita in cercetare pentru conducerea robotilor hexapozi?
    Echipa noastra a muncit si munceste foarte mult la imaginea firmei si banuiesc ca si Dvs. si echipa Dvs. la fel.Este foarte usor sa publici pe un forum astfel de texte care nu au decat scopul de a arunca cu namol in munca unor oameni.
    Eu acum am vazut acest thread in urma analizei traficului (link de referinta) dar eu nu am timp de stat pe forum. eu am de proiecte de facut si termene de respectat pentru clientii nostrii.
    Pe viitor inainte de a face astfel de observatii va rog totusi sa imi dati un telefon sa stabilim o inalnire ,sa analizam si sa corectam daca e cazul sau sa gasim o firma care se ocupa cu acest domeniu pentru a evalua corect .

Va doresc mult succes in afaceri .
    Ciprian Comsa

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th February 2008
    Posturi
    5
    Putere Rep
    0

Implicit

Imi cer scuze pentru lipsa de politete de a va prezenta firma noastra si serviciile oferite.
    Noi ne ocupam de aplicatii la cerere (pe specificatia clientului).Pe scurt:daca el vrea sa aiba un soft cu o dunga rosie in diagonala noi o facem.Textul si pozele sunt oferite de client pentru orice aplicatie.
    Membrii echipei sunt implicati adesea in proiecte de cercetare ,cursuri de specializare.
    Va prezint cu mandrie proiecte realizate de noi in timp .

Sistem informatic avansat bazat pe retele neuronale pentru asistarea automata a diagnozei oftalmologice .Aceasta aplicatie a fost realizata impreuna cu profesori din domeniu medical dar si din matematica.In curand va fi publicat pe site-ul aiprojects.ro descrierea acestui proiect si cu membrii echipei de cercetare.

Soft robot hexapod (simulator 3D cu utilizarea librariei Ogre 3d ) pentru exprimente si studii pemtru studenti si profesori si institutii de cercetare .Softul contine modul de comunicare seriala,simulare in timp real si simulare virtuala in caz de functionare in caz de defect a robotului si in caz de obstacole in traseu si luare deciizii de functionare corecta
    Software de pariuri sportive cu acces multi clienti ,software de administrare,nivel ierarhizat de administrare,comunicare prin tehnologia mobile ,criptare date transmisie.La acest proiect avem si servicii de mentenanta de peste un an de zile.
    File Guard (protectie la orice tip de fisier prin parola si criptare)
    Managementul documentelor (instrument de creare a documentelor si modul online pentru adminsitrarea sistemului de management si transmitere a documentelor)
    Software pentru administare ordine si clienti pentru casa de amanet
    Software pentru administrare ordine si clienti pentru agentii imobiliare
    Software pentru administrare pacienti si retete pentru doctori de familie
    Managementul proiectelor pentru administrarea echipelor de lucru si a activitatilor (colaborare proiect european -subcontractori).
    Software pentru hotel :administrare clienti,camere,servicii camere,meniu hotel
    Agenda de lucru pentru evenimente cu rolul de a primii informatii din diferite site-uri (RSS xml),agenda de lucru,modul pentru pentru conexiune online
    Convertor baze de date (Acces - MySql,Acces - Sql Server,Excell - MySql,Excell - Sql Server)
    Management activitatilor pentru un magazin de mobila
    Managementul contactelor
    Aplicatie de E-mail Marketing
    Apliucatie laborator oftalmologie
    Aplicatie ginecologie si aplcatie laborator medical (dezvoltata cu firma AmoSystems din Craiova )
    Un domeniu mai nou pentru firma noastra este si domeniul web dar nu si pentru membrii echipei de dezvoltare.
    Aplicatie E-commerce
    Aplicatiile realizate la cheie pentru un client nu vor fi redistribuite.

Interesul nostru este de a avea cat mai multe colaborari in proiecte europene, proiecte nationale (fonduri structurale) ,aplicatii software la cheie pentru firme si mai ales sa ducem la bun sfarsit orice colaborare.
    Colaboram si cu studenti din Craiova,oferim consultanta si teme pentru proiecte de diploma in cadrul firmei alaturi de colegii nostrii.
    Va multumesc ca ati avut rabdare sa cititi descrierea firmei si a serviciilor oferite de noi.
    PS: Daca cineva este interesat de vreo informatie sa o preia de la noi este liber sa o faca (mai putin sigla ).Daca doriti mai multe detalii legate de activitatea noastra sau de produsele noastre nu ezitati sa ne contactati.

Va multumesc si va doresc cat mai multe succese.
    Ciprian Comsa
    office at indata.ro
    SC INTERNATIONAL DATON TECHNOLOGIES SRL

Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    1st March 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    622
    Putere Rep
    38

Implicit

va rog sa ma contactati pe email pentru ca nu mai vreau sa continuam pe forum.
    Am cateva dovezi pentru dvs, nu legate de textul care era atunci ci legate de textul actual din pagina INDATA

adresa de mail office[at]highdesign[punct]ro

Apoi o sa reveniti dvs. pe forum si o sa spuneti aici daca am avut sau nu dreptate

editat putin mai tarziu: v-am trimis chiar eu mail, sa nu va mai deranjati dvs., probabil aveti de lucrat la multe proiecte.
    Ultima modificare făcută de Emil Chelariu; 28th February 2008 la 20:47.

Lord_ICE este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    7th February 2008
    Locaţie
    On the www
    Vârstă
    42
    Posturi
    110
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de cipriancomsa Vezi Post
    Noi facem ...bla bla bla

Va doresc mult succes in afaceri .
    Ciprian Comsa

A-ti facut un post sa va faceti reclama? Vad ca firmele noastre nu-s asa departe una de cealalta ca locatie, dar eu, si ceilalti colegi de breasla din craiova nu prea avem idee cine sunteti, sigur nu "sunteti" un pusti de 15 ani cu pretentii de webdesigner?
    interesanta denumire (si e luata din contactul atat de laudatului site):

SC INTERNATIONAL DATON TEHCNOLOGIES SRL
    Am crezut ca am un lapsus, asa ca l-am intrebat pe Google:
    Aţi dorit să scrieţi: TECHNOLOGIES
    Ultima modificare făcută de Lord_ICE; 28th February 2008 la 21:03.

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Site cu tot continutul din preluare RSS
    De Nichita în forumul Teste
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 4th October 2009, 23:01
  2. Google iubeste continutul nou
    De Popescu Marian în forumul Google
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 5th May 2008, 12:04
  3. Cum stiu cine transfera PR si cine nu?
    De DubluQ în forumul Utile
    Ultimul Post: 4th January 2008, 00:17
  4. Continut furat
    De mihhu în forumul Plagiat
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 26th July 2007, 13:51
  5. Vi s-a furat continutul? ce ati facut?
    De dojo în forumul Continut web
    Ultimul Post: 29th March 2007, 20:42

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •