8 out of 8 members found this post helpful.
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
indiscutabil34
Cred ca e destul de limpede ca, Cristytzu asta al nostru n-are ce cauta aici, e un pusti cordit care profita de un script care importa automat seriale de pe alte siteuri, mai devreme sau mai tarziu, ii vine google de hac pentru ca este continut 100% duplicat.
In alta ordine de idei, tanti aia de la kanal-d sau de la ce post spunea ca este, nu cred ca v-a face inaintari spre proces, doar daca nu vrea sa dea un exemplu din acest caz si sa arate lumii ca ei pot si sa nu mai faca nimeni site de seriale ca si-o fura. Dar probabilitatea ca asta sa se intample este foarte mica, mai ales ca, kanal-d nu e tocmai protv.
P.S.: Asta nu inseamna ca e indicat sa ne facem toti siteuri de seriale online.
Nu e chiar asa. Eu am prieten cu 2 procese pierdute + domenii cedate, din cauza unor spete similare. De fiecare data avocatul a spus asa:
Tu oricum pierzi, asa ca preferam sa ne judecam, sa te plimbi pe la instante, ca sa te inveti minte. In cazul lui nu erau fapte penale, dar trust me, nu mai face
A pierdut multi bani, site-uri si foarte mult timp si nervi. De la "cocos" era un miel dupa 2 ani.
Avocatul doar castiga, atat bani, pentru ca tu platesti cheltuielile, cat si imagine, pentru ca-si motiveaza platitle de la companii si isi atrage si alti clienti.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
1 out of 1 members found this post helpful.
De ce nu-l lasati sa vada singur ce se intampla? Oricum persoanele cu un caracter de acest gen merita sa suporte consecintele.
Apropo, din cele trei domenii spuse de netul al lui este primul, adica serialeonlinehd.eu.
I-am trimis doamnei Gherman o instiintare cu privire la acest subiect, poate-i vede atitudinea.
Ultima modificare făcută de Kaa; 8th June 2013 la 15:42.