Astora tari in gura... e de ajuns sa li se intample 1 singura data, apoi li se taie avantul. Succes la procese !
Astora tari in gura... e de ajuns sa li se intample 1 singura data, apoi li se taie avantul. Succes la procese !
Dar nu inteleg de ce nu renunti? Chiar astepti sa faci 1 milion?
E foarte riscant! Eu am niste site-uri pe care iau continut de pe unele site-uri mari de afara si pe care specificam sursa cu link. Am fost sfatuit insa de un avocat sa iau si acordul scris pe mail al acelor site-uri cum ca am voie sa le folosesc continutul chiar cu specificarea sursei(si am facut asta). Altfel ar fi putut sa ma dea in judecata si sa si castige.
Crezi ca serialele turcesti sunt cele mai bune metode de a face bani in online? Reevalueaza situatia...my2cents
Bafta!
Am un blog cu Amenajari Interioare
Cred ca e destul de limpede ca, Cristytzu asta al nostru n-are ce cauta aici, e un pusti cordit care profita de un script care importa automat seriale de pe alte siteuri, mai devreme sau mai tarziu, ii vine google de hac pentru ca este continut 100% duplicat.
In alta ordine de idei, tanti aia de la kanal-d sau de la ce post spunea ca este, nu cred ca v-a face inaintari spre proces, doar daca nu vrea sa dea un exemplu din acest caz si sa arate lumii ca ei pot si sa nu mai faca nimeni site de seriale ca si-o fura. Dar probabilitatea ca asta sa se intample este foarte mica, mai ales ca, kanal-d nu e tocmai protv.
P.S.: Asta nu inseamna ca e indicat sa ne facem toti siteuri de seriale online.
Nu e chiar asa. Eu am prieten cu 2 procese pierdute + domenii cedate, din cauza unor spete similare. De fiecare data avocatul a spus asa:
Tu oricum pierzi, asa ca preferam sa ne judecam, sa te plimbi pe la instante, ca sa te inveti minte. In cazul lui nu erau fapte penale, dar trust me, nu mai face
A pierdut multi bani, site-uri si foarte mult timp si nervi. De la "cocos" era un miel dupa 2 ani.
Avocatul doar castiga, atat bani, pentru ca tu platesti cheltuielile, cat si imagine, pentru ca-si motiveaza platitle de la companii si isi atrage si alti clienti.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
))) Fara cuvinte
) Bravo Netule o lectie de experienta.Sterge tinere toate alea ca nu faci tu milionul la noi in Romania,nu mai citi prostii pe net cum sa faci bani etc...
Apasa cu succes butonul Delete.
scriu gramatical prost :D:D:D:D
De ce nu-l lasati sa vada singur ce se intampla? Oricum persoanele cu un caracter de acest gen merita sa suporte consecintele.
Apropo, din cele trei domenii spuse de netul al lui este primul, adica serialeonlinehd.eu.
I-am trimis doamnei Gherman o instiintare cu privire la acest subiect, poate-i vede atitudinea.
Ultima modificare făcută de Kaa; 8th June 2013 la 15:42.
Din cate observ el a intreabat ceva.
Pe parcurs, a adus detalii suplimentare si era curios cum se poate ajunge la el, el crezand ca si-a luat masuri de siguranta. Atitudinea lui si exprimarea sunt intr-un cadru prietenesc, de "comunitate", unde, considerandu-se printre prieteni, isi poate permite exprimari ca "sa ma vrajeasca cu emailuri".
Ma gandesc ca e putin exagerata atitudinea ta, avand in vedere ca like-urile tranzactionate pe acest forum provin in marea lor majoritate de pe astfel de site-uri. Raporteaza-le si pe alea.
Sa ma exprim clar: e doar o parere personala.
Trust, but verify.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)