Trebuia sa fac?

Nu este un tanar inofensiv. Daca ai cerceta ai vedea ca nu este un site cu cateva seriale aruncate, este vorba de o "retea" de siteuri pentru ca are mai multe, nu este un "tanar" inofensiv cum il descrii pentru ca inca de la inceputul topicului a dat dovada ca este mai mult decat in tema. Stie ca ce face este ilegal, stie cum se poate ajunge la el pentru ca s-a dat singur de gol, stie suficient de mult din situatie. E clar ca a postat aici doar pentru a i se confirma ca nu va pati nimic.

A primit instiintare, a spus clar ca si-a acoperit toate urmele, siteurile lui sunt inca functionale, da dovada clara ca cerceteaza situatia desi stie ca ce face este ilegal. Nu l-as eticheta ca pe un tanar inofensiv care nu stie ce face.

Este un raspuns primit la comentariul din reputatie.

cum poate da pe cineva in judecata daca: domeniu nu se afla pe numele meu, este platit printr-un sms, si pus pe o adresa de email la care am acces.
hostingul este procurat prin paypal, de pe un cont neverificat. pe cine sa dea in judecata?
google imi trimite toate vizitele. sa faca plangere DMCA. Nu sa ma vrajeasca cu mailuri tampite. Plateste, face plangere DMCA, dispar din google si gata

tot ce e cumparat sunt pe nume fictive si banii care se duc intro parte sau din reclame se duc in conturi pp neverificate si de acolo cumpar alte chestii sau ii trimit in alta parte la prieteni. ip la hosting nu divulga orice ar fi firma de hosting
poate divulga ip-uri fictive firma. nu poti da in judecata firma sau poti verifica daca iti da ipurile corecte. 2 la mana, firma nici nu isi bate capu cu asa ceva si iti suspenda contul si nu e obligata de nimeni conform politicii de confidentialitate sau sa pastreze datele personale care nici nu-s ale mele pe firma lor dupa incetarea contractului care nici nu exista