Ideea e ca lui google nu ai cum sa-i demonstrezi ca textele iti apartin.
La proprietarii domeniilor une sunt hostate acele texte, idem.
La rapid, vezi ce zice Bogdan la Legile Internetului - totul despre drept si Internet: Legi internet
Ideea e ca lui google nu ai cum sa-i demonstrezi ca textele iti apartin.
La proprietarii domeniilor une sunt hostate acele texte, idem.
La rapid, vezi ce zice Bogdan la Legile Internetului - totul despre drept si Internet: Legi internet
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
In majoritatea textelor furate este pus Galileo Auto, adica numele firmei mele.Nu e destul de evident???
Pentru mine nu si cu siguranta nici pentru altii.
Cat timp nu poti dovedi (dovada e dovada, nu pe cuvant de pionier) ca ti-au furat ceva,ma tem ca nu poti rezolva mare lucru.
Sper sa gresesc.
E neplacut ce ai patit. Ca sfat amical, pana discuti cu un jurist, pune osu la treaba ca sa-i depasesti.
Mi se spunea 1nesco
lovelife nu te mai saturi de dat reputatii negative? Deja am 3. Hai mai da 2 asa de succes.Pe mine nu ma intereseaza reputatia, dar fa abuz ca iti dau voie!
@1nesco Solutia finala o sa fie sa schimb in totalitate textul de pe home si o sa ma aduca inapoi pe locul 2.
Scuze de offtpic, vis a vis de "Nu e destul de evident???" + reputatii negative.
Intamplator am discutat cu love destule pe mess si garantat 99% nu e genul care ar da reputatie negativa.
Pe sistemul asta de "evident", vezi cu concurenta: daca altii au facut minunea ca tu sa pierzi timpul cu Galileo in loc sa-ti continui promovarea?
Hai ca esti tip destept. Asteapta un raspuns bun de la colegi si lucreaza ca si cum nu ai ce face.
Spor
Mi se spunea 1nesco
Hai sa fiu eu ontopic. Ala care a copiat si a postat textele mele a lasat galileo auto in ele.Eu zic ca e destul de evident ca e textul meu.
In al 2 lea rand , cred ca basescu mi-a dat 3 reputatii negative ,nu avea cum sa fie cineva online caruia i-am zis sa o lase balta, e imposibil , ca daca spui tu.
In fine eu am cerut altceva in threadul asta si sunteti 2 persoane care nu ati raspuns la obiect cererii mele, ce pot sa zic despre asta?
Faptul ca e sau nu textul tau se dovedeste cu un document numit drepturi de autor.
Asta iti va cere fiecare serviciu.
Bafta multa amicule.
Mi se spunea 1nesco
Al 4 lea negativ.... eu cer anume ceva intr-un thread ...si membrii se distreaza
![]()
@dead
Offtopic. Probabil acele negative le ai de la altii care nu au fost de acord cu tonul tau. Pe mine nu m-a deranjat, inteleg ca esti nervos.
Ontopic. Din ce am mai citit si eu pe aici, pasii ar fi: 1. contactezi individul, 2. contactezi host-ul lui, 3. il dai in judecata. Personal, m-as limita la primele doua daca e vorba de cateva pagini copiate. Daca as avea un site mare insa, probabil as trece direct la punctul 3.
Si chiar sunt curios ce alte "arme" are cineva impotriva celor care copiaza textul unui site.
Eu am dat un singur negativ, nu ma ascund dupa degete cand dau un negativ, si consider ca fost corect pentru ca am considerat ca ai facut cel putin doua afirmatii gresite in acel post, le ai mai jos. Cand ai primit restul reputatiilor negative nici macar nu eram online. Eu ti-am spus niste chestii testate de multe ori de mine, nu din povesti. Tu cauta vinovati acolo unde nu sunt pentru ca sigur nu vei obtine mare lucru. Daca stiai SEO asa de mult cum pretinzi nu erai acum in situatia actuala.lovelife nu te mai saturi de dat reputatii negative? Deja am 3.
pentru ca in link-ul dat de tine chiar demonstreaza ceea ce ti-am spusnu stiu ce spam cu linkuri vezi pt ancora piese auto Open Site Explorer (da si tu click pe anchor text ca sa vezi o ratie).
Aici este o alta informatie eronata, mai ales ca google nu a indexat acel text care zicu ca este copiat de altii, nici macar cel de la tine de pe pagina nu este indexat, eu am cautat in google toate frazele de la tine de pe main page si nu am gasit una in index.Va zic sigur ca daca ii copii cuiva textul si il postezi pe foarte multe situri , se devalorizeaza pagina care il are pus.
Mie mi se preia prin RSS si prin alte de peste 100 de site-uri in primele ore continutul si apare duplicat (gasit si pe indexul google) si nu sunt penalizat pentru asta, si asta nu este doar pe un site si de ani de zile si nu am fost penalizat niciodata.
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)