Pagina 3 din 6 PrimulPrimul 12345 ... UltimulUltimul
Rezultate 21 la 30 din 51

Subiect: Mi-a fost furat continutul textual de pe home ca sa fiu penalizat de Google

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    38
    Posturi
    1.620
    Putere Rep
    51

Implicit

lovelife, +1

deadworldisee, nici eu nu cred ca problema ta se trage de la duplicate content (pe siteuri de 2 bani)... Cred ca ar trebui sa cauti problema in alta parte si sa nu excluzi nimic. Nu mai fi asa sigur pe tine, ar trebui sa stii ca atunci cand te joci cu Google nu poti fi 100% sigur de nimic.

deadworldisee este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    6th April 2008
    Locaţie
    iasi
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.034
    Putere Rep
    33

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

pentru cei care nu au testat chestia cu textul copiat si zic ca eu nu stiu seo, va aduc aminte de membrul TUDI care este si super moderator, cand anul trecut se plangea ca alte situri ii preluau continutul si el scadea in ranking. O sa va demonstrez si eu asta zilele astea.

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    38
    Posturi
    1.620
    Putere Rep
    51

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

deadworldisee, nu am spus ca nu stii seo si sa stii ca nu esti singurul caruia i se fura continutul. Tuturor ni se fura, mai mult sau mai putin... Este posibil ca in cazul lui Tudi sa fi fost vorba despre siteuri cu autoritate, daca e asa, atunci e o alta poveste.

Nu trebuie sa ne demonstrezi nimic, eu ti-am spus ce cred eu, ti-am dat un sfat, acela de a nu exclude si alte posibile cauze ce ar fi putut duce la problema ta. Este foarte posibil ca asta cu continutul copiat sa fie doar o coincidenta, iar problema sa fie de fapt alta. Sau poate ca nu, ideea este sa fii putin mai deschis.

Nu de putine ori si eu am mers pe piste gresite...

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    100
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    47
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    100

Implicit

Nu situ care era situatia lui Tudi, dar im mod sigur nu a fost penalizat asa cum ai fost tu, si probabil i se puneau articole pe site-uri mai puternice si ii copiau articolele integral, la tine sa copiat doar cate 1-2 paragrafe, nu tot contiunutul de pe main page.
    Eu sunt dispus sa bat pariu cu tine pe 1000E ca daca schimbi integral continutul de pe prima pagina fara sa faci alte schimbari nu vei ajunge inapoi unde erai in google
    PS: Am un articol ce este acum pe mai mult de 100 de site-uri in mare parte integral copiat, pe unele cu autoritate f mare (de ex www. a1.ro) si sunt tot pe prima pozitie
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

deadworldisee este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    6th April 2008
    Locaţie
    iasi
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.034
    Putere Rep
    33

Implicit

@imagini, nu a pus continutul textual la el pe site, ci l-a folosit la descrierea pusa pe situri pentru a promova magazinpieseauto.ro. Fiindca eram singurul care avea continut textual pe site de pe prima pagina din google a luat totul de la mine si a postat fiecare fraza sau paragraf in parte in peste 80-90 situri cu clasa C diferita.
    PS: Am primit 7 negative in acest thread in care cer ceva si inca nu am primit raspunsul obiectiv pe care mi l-as dori.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    100
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    47
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    100

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Nu mi-ai oferit o explicatie de ce textul copiat nu se gaseste in indexul google pe site-urile respective?
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

PhoeniXman este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    8th October 2010
    Locaţie
    Cluj
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.814
    Putere Rep
    35

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Am primit 7 negative in acest thread in care cer ceva si inca nu am primit raspunsul obiectiv pe care mi l-as dori.
    Ai cerut si ti sa raspuns, dar tu ori esti turc ori dac.

Nu faptul ca acel site a copiat text cu ceea ce ai scris tu pe prima pagina si a pus textul pe site-uri fara autoritate este motivatia pentru care ai picat in cautari.
    Ai facut cateva greseli importante de seo si google te-a penalizat, ai facut un mic spam cu link-uri cu ancora "piese auto" , google penalizeaza astfel de practici.
    Si faptul ca ai facut cererea de reconsiderare e posibil ca site-ul sa fie analizat manual, sa se vada cauza si sa fii penalizat si mai tare.
    Presupun ca dupa ce ti-a fost penalizat tu te-ai incordat si mai tare sa aduci link-uri cu acceasi ancora

Din ce am mai citit si eu pe aici, pasii ar fi: 1. contactezi individul, 2. contactezi host-ul lui, 3. il dai in judecata. Personal, m-as limita la primele doua daca e vorba de cateva pagini copiate. Daca as avea un site mare insa, probabil as trece direct la punctul 3.
    Si chiar sunt curios ce alte "arme" are cineva impotriva celor care copiaza textul unui site.
    Aici este o alta informatie eronata, mai ales ca google nu a indexat acel text care zicu ca este copiat de altii, nici macar cel de la tine de pe pagina nu este indexat, eu am cautat in google toate frazele de la tine de pe main page si nu am gasit una in index.
    Mie mi se preia prin RSS si prin alte de peste 100 de site-uri in primele ore continutul si apare duplicat (gasit si pe indexul google) si nu sunt penalizat pentru asta, si asta nu este doar pe un site si de ani de zile si nu am fost penalizat niciodata.
    deadworldisee, nici eu nu cred ca problema ta se trage de la duplicate content (pe siteuri de 2 bani)... Cred ca ar trebui sa cauti problema in alta parte si sa nu excluzi nimic. Nu mai fi asa sigur pe tine, ar trebui sa stii ca atunci cand te joci cu Google nu poti fi 100% sigur de nimic.

Am selectat mai sus raspunsurile la intrebarea ta ca poate ai sarit cu vederea peste ele

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    52
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    63

Implicit

Citat Postat în original de deadworldisee Vezi Post
    ...
    Vinovatul e magazinpieseauto.com.ro
    ...
    Sigur iti sunt concurenti? Mai rar oameni asa de amabili incat sa puna link la concurenta pe anchor text targetat.
    Sfat amical: cere la un moderator sa anuleze link.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    38

Implicit

Citat Postat în original de deadworldisee Vezi Post
    Am trimis un reconsideration si un report de spam la google. Chestia asta ma afecteaza de 1 luna. Ce as putea face in plus de atat? De contactat pe lacheu o sa il contactez, dar as dori sa stiu daca as mai putea face ceva pe langa asta ca sa revin unde eram.
    In afara de report la Google si contactarea/angajarea in a-l obliga sa scoata continutul NU poti sa mai faci altceva, STRICT legat de problema copiatului textului.

Din cate am vazut, colegii au mai incercat sa vina cu ceva sfaturi pe partea de seo, sfaturi pe care nu le-ai primit, considerand ca "stii destul seo". Nu zic ca nu, dar totusi, pune-ti intrebarea, ce autoritate are site-ul tau, daca vine un alt amarat de site, si, conform spuselor tale, daca copiaza ceva continut de la tine iti ocupa pozitia ?
    Nu este posibil, oare, sa nu fie doar aceasta cauza ci scaderea in SERP sa fie cauzata de alti factori ?

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    91
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    3.417
    Putere Rep
    91

4 out of 5 members found this post helpful.

Implicit

Google este capabil sa indexeze contentul din javascript. Daca iti arunci o privire cu acest addon o sa vezi ca exista niste h6 dubioase, toate de genul Piese auto Galileo. Nu inteleg ce ai vrut sa faci cu alea, userului nu ii sunt afisate, dar Google e foarte posibil sa le fi vazut.

Din cele 11 H-uri ale site-ului, 11 contin "piese auto". Impreuna cu numele domeniului exact match "piese auto" si cu ancorele exagerate "piese auto", nu ma mir ca site-ul a disparut de pe prima pagina.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Pagina 3 din 6 PrimulPrimul 12345 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Am fost penalizat sau ce?
    De papu123 în forumul Google
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 3rd August 2008, 22:46
  2. siteul meu a fost penalizat de google
    De Fidel în forumul Google
    Răspunsuri: 19
    Ultimul Post: 4th June 2008, 22:41
  3. Cine mi-a mai furat continutul
    De Emil Chelariu în forumul Plagiat
    Răspunsuri: 27
    Ultimul Post: 1st March 2008, 10:13
  4. Mi-a fost furat contentul (iar!)
    De FireEyes în forumul Plagiat
    Răspunsuri: 23
    Ultimul Post: 4th October 2007, 20:21
  5. Vi s-a furat continutul? ce ati facut?
    De dojo în forumul Continut web
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 29th March 2007, 20:42

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •