Postat în original de GhitzaTheOutLaw @ Mar 11 2006, 09:36 PM) [post=12146
Peace man! B)
Postat în original de GhitzaTheOutLaw @ Mar 11 2006, 09:36 PM) [post=12146
Peace man! B)
mda, mai bine ai face sa aduci lume sa se joace pe site sa li-l pot vinde mai bine la Connex.
Vezi ca am mai copiat si alt site http://cm2006.conquiztador.net/ si in plus o sa fac si bani cu el...... Nasol, nu?
din reclama vasile nu de pe jucatori
Dar nu mai devremePostat în original de eRwin @ Mar 12 2006, 12:29 AM) [post=12152
Si sa`l numeri cu atentie (milionul) !
E mare probabilitatea ca potentialii tai clienti sa te dea in judecata!Sau iti place sa joci periculos ?
moviereads.com - flip pages, not content
Bai de da-o'ncolo!!!![]()
Pai eu am crezut ca este al lui CONNEX mai, de asta am zis ca nu am inteles!!!
Mare este ograda....
Povesti mai vasilica, de aia îi pus ca ei sa se uite si sa evalueze, pina acum si-o schimbat de multe ori pielea site-ul. Oricum dupa o vreme o sa ejectez toat frame-urile alea in plus care va deranjeaza pe voi prin blocurile unde stati.Postat în original de GExGE @ Mar 12 2006, 12:12 PM) [post=12183
Milionul este programat de aici intr-un an si este in EUR nu in ROL. Pe atunci voi o sa va uitati cum pe geam si o sa bateti cu lingura de lemn in geam zicînd......... hai mama sa vezi cum trec soldatzii....;;
Apropos, voi sînteti in RO? Nu de alta da de cam de 16 ani eu nu mai sînt, am ajuns de mult la concluzia ca doar bicitoc]
Si sa`l numeri cu atentie (milionul) !
E mare probabilitatea ca potentialii tai clienti sa te dea in judecata!Sau iti place sa joci periculos ?
[/QUOTE]
Povesti mai vasilica, de aia îi pus ca ei sa se uite si sa evalueze, pina acum si-o schimbat de multe ori pielea site-ul. Oricum dupa o vreme o sa ejectez toat frame-urile alea in plus care va deranjeaza pe voi prin blocurile unde stati.
Milionul este programat de aici intr-un an si este in EUR nu in ROL. Pe atunci voi o sa va uitati cum pe geam si o sa bateti cu lingura de lemn in geam zicînd......... hai mama sa vezi cum trec soldatzii....;;
Apropos, voi sînteti in RO? Nu de alta da de cam de 16 ani eu nu mai sînt, am ajuns de mult la concluzia ca doar bicitocii ramân sa stinga becu'.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)