deh ... a copiat si copyright`u .... ce tare suna ...![]()
...si a plecat si departe musteriul nostru...
domain-name: conquiztador.ro
description: AB-MM Kft
description: Révész u. 2/c
description: fsz. 4.
description: Budapest
description: Country: HU
Da mai ... a precizat de nenumarate ori ca e bucuros ca a scapat de noi (romanii) si ]Postat în original de mahon @ Mar 14 2006, 10:49 PM) [post=12345
...si a plecat si departe musteriul nostru...
domain-name: conquiztador.ro
description: AB-MM Kft
description: Révész u. 2/c
description: fsz. 4.
description: Budapest
description: Country: HU
[/QUOTE]
Da mai ... a precizat de nenumarate ori ca e bucuros ca a scapat de noi (romanii) si la Location e trecuta Buda...
moviereads.com - flip pages, not content
Da mah, v-am lasat cu Nastase & ilici & PSD sa va faca buzunarele............Postat în original de GExGE @ Mar 14 2006, 09:52 PM) [post=12346
Ir ceea ce vezi tu acolo este o adresa de intrepridere palpitocule. Nu corespunde cu nici una din adresele mele din bolentine.
Da sunt bucuros ca am scapat de romani cit despre români asta este altceva, îi mai am inca pe cap ......... Adevaru-i ca-i plin Bucurestiu de rromani ca voi. În fine eu sunt prost si voi destepti din moment ce stiti sa dati un finger whois ping sau sa va uitati pe internic. Suntetzi tari dragi rromani.
În fine ce imi racesc eu gura cu copii de la]
Da mai ... a precizat de nenumarate ori ca e bucuros ca a scapat de noi (romanii) si la Location e trecuta Buda...
[/QUOTE]
Da mah, v-am lasat cu Nastase & ilici & PSD sa va faca buzunarele............
Ir ceea ce vezi tu acolo este o adresa de intrepridere palpitocule. Nu corespunde cu nici una din adresele mele din bolentine.
Da sunt bucuros ca am scapat de romani cit despre români asta este altceva, îi mai am inca pe cap ......... Adevaru-i ca-i plin Bucurestiu de rromani ca voi. În fine eu sunt prost si voi destepti din moment ce stiti sa dati un finger whois ping sau sa va uitati pe internic. Suntetzi tari dragi rromani.
În fine ce imi racesc eu gura cu copii de la bloc..........
FY![]()
Individul nu poate fi banat? Activitatea lui pe seopedia a fost la nivelul unui copil de 5 ani nebagat in seama de parinti
Frate cata prostie! Sa ii dati ban, ca daca mai abereaza mult pe aci, imi aduc aminte cum se face un dos frumos!
Cod:Subiect inchis. Am vazut si partea incriminata "in actiune". Restul nu mai tine de noi. Cat depre parerile personale la adresa noastra...e clar. Krumel
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)