:lol: Ghitza, la cum te lauzi mie mi se pare ca ai 16 ani.
As vrea o sa-i am aia 16 ani da nu-i mai am de 25 de ani.Postat în original de miromulus @ Mar 12 2006, 08:39 PM) [post=12199
Auzi la tine în bloc iti auzi vecinu seara cind tusheste? Se aude prin peretzi la bloc?
Oare o sa ai bani sa iti cumperi si tu garsoniera sa nu mai stai in chirie? Cind ti se arde becu la veioza ]
:lol: Ghitza, la cum te lauzi mie mi se pare ca ai 16 ani.
[/QUOTE]
As vrea o sa-i am aia 16 ani da nu-i mai am de 25 de ani.
Auzi la tine în bloc iti auzi vecinu seara cind tusheste? Se aude prin peretzi la bloc?
Oare o sa ai bani sa iti cumperi si tu garsoniera sa nu mai stai in chirie? Cind ti se arde becu la veioza cum faci? Furi altu din lift?
Daca ai 41 de ani si faci remarci de genul asta, ai imbatranit degeaba. Oricum, succes in viitoarele "afaceri" din aceeasi categorie si sper sa te prinda cat mai repede :lol:
Trebe bagat la emoticonuri si imaginea cu 'Atentie troll!'
Pe mine ma amuza topicul asta ... sa nu-l inchideti va rog!
GhitzaTheOutLaw .. construiesti si nave spatiale ?
moviereads.com - flip pages, not content
Nu cred dar probabil ca ]Postat în original de GExGE @ Mar 14 2006, 03:36 AM) [post=12273
GhitzaTheOutLaw .. construiesti si nave spatiale ?
[/QUOTE]
Nu cred dar probabil ca poate fura vreo cateva :lol:
Da mah, becuri din lift ca]Postat în original de miromulus @ Mar 14 2006, 12:44 AM) [post=12274
Nu cred dar probabil ca poate fura vreo cateva :lol:
[/QUOTE]
Da mah, becuri din lift ca tine....... Loser made in RO
Nu inteleg care este scopul tau? De ce sa copiezi Connex.ro si sa il adaugi pe website-ul tau, incercuind un amarat de joc ?
Adica ce castigi ?
In afara de asta, probabil vei auzi de avocatii Connex in 2-3 zile.
Parerea mea ? Esti irecuperabil.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
se vede ca ai plecat de mult nenica. In Romania nici macar becuri nu mai avem. Le-au furat hotii ca tine si au plecat cu ele afara, crezand ca pun de o afacere.Postat în original de GhitzaTheOutLaw @ Mar 14 2006, 02:48 PM) [post=12305
Hai, fugi in vizuina ta unde-ti numeri milionul de dolari si te ascunzi de lege si morala. Si intoarce-te aici cand o sa fi in stare sa faci tu ceva ]
Da mah, becuri din lift ca tine....... Loser made in RO
[/QUOTE]
se vede ca ai plecat de mult nenica. In Romania nici macar becuri nu mai avem. Le-au furat hotii ca tine si au plecat cu ele afara, crezand ca pun de o afacere.
Hai, fugi in vizuina ta unde-ti numeri milionul de dolari si te ascunzi de lege si morala. Si intoarce-te aici cand o sa fi in stare sa faci tu ceva nu doar sa furi munca altuia.
Site-ul prezentat in acest topic nu se poate numi PLAGIAT. E doar un simplu joc de-a internetul. Plus ca in josul pagini gasim:
:lol: :lol:copyright 2005 Mobifon sa. toate drepturile rezervate.
Pt admini:
ar fi fain sa impartim categoria asta in 2:
1.plagiat seo.
2.plagiat cod+imagini.
Boingeanu Ben
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)