Parca 2000, dat nu mai stiu daca au schimbat...
Parca 2000, dat nu mai stiu daca au schimbat...
Aaa..Nu-mi fac probleme atunci. =]]]] Apropos. De multa vreme am asociat la contul de paypal un card bcr visa. In curand o sa-mi fac un nou card, tot BCR, tot Visa, e posibil sa intampin vreo problema la confirmare/validare? Sa fiu nevoit sa-mi fac alt cont paypal? Dar daca am contul Paypal facut pe un nume si contul bancar (cardul) facut pe alt nume, poate sa fie vreo problema?
*daca tot a deschis spammerul topicul, barem sa mai aflu si eu cate ceva*
@Dobre Petronel: numele trebuie sa fie acelasi in ambele parti. Si ca tot ai intrebat de limite, le poti ridica usor, cel putin pe unele dintre ele. Conditiile (le punctez pe cele mai importante: vechime cont > 1 an, incasari mai mari de 10.000$, sa nu ai disputes nerezolvate) pt ridicarea limitei de withdraw de 500$/zi mi s-au parut ceva mai exigente, in rest sunt banalitati.
Multumesc. Ok de limite inca nu se pune problema. Problema e ca in curand nu o sa mai pot sa folosesc cardul care este asociat acum contului de Paypal cu acelasi nume si va trebui sa folosesc alt card, pe alt nume, diferit de numele contului de Paypal. Ce ar trebui sa fac? Ma gasesc astia daca fac un cont Paypal pe numele meu desi nu am 18 ani?![]()
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Razi, plangi, faci ce vrei.Da, de obicei sunt sincer. Chiar n-am citit termenii si conditiile si sincer nici acum cand sunt pe cale sa ma lovesc de problema n-am rabdarea necesara sa-i citesc.
Nu man, n-am jignit pe nimeni ci doar am cerut ajutorul. Daca vrea cineva să-mi răspundă, e ok, dacă nu mă descurc eu cumva.))
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)