Buna seara. Am niste bani in contul de PayPal si as dori sa stiu cum fac sa scot banii de pe card. Mentionez ca am card la ING Bank - Visa. In contul de la ING nu imi apar banii din contul de PayPal. Ce trebuie sa fac? Multumesc.
Buna seara. Am niste bani in contul de PayPal si as dori sa stiu cum fac sa scot banii de pe card. Mentionez ca am card la ING Bank - Visa. In contul de la ING nu imi apar banii din contul de PayPal. Ce trebuie sa fac? Multumesc.
sa-ti atasezi contul/cardul la contul paypal si sa apesi "witdraw to card"
Membru fondator al societății secrete Afiliatti.
in cazul in care contul de PP e pe numele tau ( sau acelasi nume ca cel de pe card) fa exact ce ti-a zis kleampa
in caz ca nu : poti apela la cineva care sa te ajute.
Daca nu il avea atasat, nu stiu daca putea sa isi activeze contul, nu ? Cel putin asa era "odata". Mr.. Blogger, conturile sunt separate. Poti avea 10k eur in contul de Paypal dar pe card sa nu iti apara decat 0.10 ron sau invers, sa ai 10k euro pe card dar in contul de PP sa ai 0.00. Raspunsul puteai sa ti-l dai singur daca erai mai atent si faceai diferenta: cont de PayPal si cont bancar.
Am niste bani in contul de PayPal
I work for money. If you want fidelity, BUY A DOG! Intrebari despre Gazduire web? PM. Promotii gazduire
Multumesc pentru promptitudine.
Acum am alta nelamurire. Am primit 6 euro in contul de PP. Din cei 6 euro, mi-au oprit 55 de eurocenti. Acum figurez cu 5.45 euro. M-am dus la optiunea "Withdraw Funds" si acolo am 2 variante dintre care una este "Withdraw funds to your card 2-3 business Days popup €2.00 EUR".
Din asta sa inteleg ca imi opresc alti 2 euro comision pentru a scoate banii??
Deci, doar acesti 3.45 vor ajunge pe cardul pe ING?6.00 - 0.55 - 2.00 = 3.45 euro
exact ! Exista un comision de retragere de 2 euro.
daca la platile pe care le receptionezi se mai poate face ceva pt a evita comisionul (masspay) la retragere nu ai ce face : trebuie sa il platesti.
ca sa nu mai zic ca suma minima pe care o poti retrage din PP e 10 euro
Acel comision reprezinta singura problema la retragere, transferul din paypal pe card se efectueaza rapid, in 2 zile lucratoare intra de obicei banii pe card.
Deschide nana usile ca vin pruncii cu dobile........
Va multumesc pentru raspunsuile voastre. Mi-au fost de ajutor.
Salut ! am primit suma de 90 LEi de pe un cont paypal in contul meu bancar !! baiatul respectiv mi-a cerut toate datele de pe card si numele....am primit un mail de confirmare ! dar banii nu sunt in contul bancar !! VA multumesc
Poftim? Ti-a trimis din contul de paypal in contul bancar? Va rog sa ma scuzati daca intr-adevar e posibil sa trimiti bani dintr-un cont de paypal in contul unei persoane (deci nu in cardul care e asociat contului paypal ci alt card). Totusi daca nu se posibil sa faci asta ai toate sansele sa fi primit o teapa. Ce date de la card i-ai dat? Sper ca nu i-ai dat si pin-ul.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)