Si eu am VISA ELECTRON de la CEC si am putut retrage fara probleme bani de pe Paypall.
(Am fost putin nemultimit pentru taxa aia de 2,5 $ dar asta e alta discutie.)
Si eu am VISA ELECTRON de la CEC si am putut retrage fara probleme bani de pe Paypall.
(Am fost putin nemultimit pentru taxa aia de 2,5 $ dar asta e alta discutie.)
Aia de la BRD au zis ca merge perfect pentru paypal si ca pot veni eu personal cu aprobarea lu fratemo pentru a scoate banii de la bancomat.
Acum ce fac cu cardul asta intuil de mastercard? Pot macar sa il atasez la cont de paypal pentru a fi contul confirmat si sa folsoesc alt card sa scot banii? sau trebuie neaprat sa fie atasat?
Daca atașezi un anumit cont bancar unui cont Paypal, atunci banii îi vei scoate pe contul pe care l-ai atașat. Nu ai cum să atașezi un cont și să scoți banii de pe alt cont.
Daca am un cont paypal verificat cu master card. Pot scoate banii pe un card visa care nu este atasat de contul paypal?
Nu ai obosit sa deschizi 4 threaduri pe acelasi subiect?
Nu, nu vei putea. De fapt, ai sanse mari sa iti fie inchis contul pentru toate prostiile pe care spui ca le-ai facut pana acum. Suficient de clar? Sau mai deschizi inca nspe topicuri?
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Iti vorbesc din propria experienta, si eu am avut cont inainte sa am 18 ani, iar cand am ajuns la limita am pierdut banii ce erau pe paypal ( spre norocul meu suma nu era prea mare)
Asadar te sfatuiesc sa ii contactezi pe cei de la paypal ( circa 80 centi minutul ) si sa le explici problema ta, asa o sa inchida contul vechi si o sa poti deschide un nou cont doar cu ajutorul lor.
Daca creezi un cont dintr-o tara europeana din vest (franta, belgia, germania etc... atunci poti vira banii pe un cont bancar care iti apartine in acea tara. Pentru conturile PP facute de pe o adresa IP din Romania, banii se pot primi exclusiv prin card Visa (comision 2 euro / & suma maxima 500 euro pe tranzactie / banii disponibili pe card in 3 zile maxim.) Conturile bancare in SUA, necesita rezedinta legala in SUA sau cetatenie. Este util raspunsul meu ?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)