Rezultate 1 la 3 din 3

Subiect: Probleme link and confirm card PayPal

Scribul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    18th December 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    80
    Putere Rep
    21

Implicit Probleme link and confirm card PayPal

Am adaugat un nou card contului meu de PayPal, insa cand am dat "Link and confirm", mi-a dat asta:

"The Credit Card Verification System used by PayPal is currently unavailable. Please try to add your credit card at a later time. We apologize for this inconvenience."

Asta a fost acum 3 zile si ceva, am asteptat, m-am gandit ca rezolva problema, dar nimic nu s-a schimbat intre timp. Le-am dat si un mail, la care ar fi trebuit sa-mi raspunda in 24 de ore, insa nu am primit nimic pana acum, desi termenul a trecut.

S-a mai confruntat cineva cu problema asta, eventual a rezolvat-o?

Hapiuc Robert este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    16th September 2010
    Locaţie
    Sibiu
    Posturi
    417
    Putere Rep
    29

Implicit

Am avut si eu problema asta dar s-a rezolvat de la sine in 1-2 saptamani. Nu stiu daca o sa iti raspunda macar la email, am trimis si eu cateva email-uri cu diverse situatii/intrebari si inca nu am primit raspuns ( dupa cateva luni ).

Scribul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    18th December 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    80
    Putere Rep
    21

Implicit

Ramasesem dator cu doua chestiuni: 1. Sa-I multumesc lui Robi09 pt raspuns (apreciez) si 2. Sa spun ce am facut mai departe, poate ajuta si pe altcineva:

In primul rand, am scris la PayPal, pe contul lor de Facebook, unde mi-au raspuns rapid, cam in 1-2 zile:

"Hello, PayPal

My name is ...., I'm from Romania and here's my problem: I want to link and confirm my card, but I keep getting the following message:

"The Credit Card Verification System used by PayPal is currently unavailable. Please try to add your credit card at a later time. We apologize for this inconvenience."

It's been almost two weeks since. I sent a email to your address, but I got no reply whatsoever and it's been more than a week.

Can you please help me? It is very unpleaseant and I'm quite disappointed by the way PayPal deals with these problems".

Si raspunsul lor:

PayPal

Hi ... -

My apologies for our lack of response. I'm not sure why we wouldn't have responded to your emails but we'll definitely look into that. As far as the issue with your card, it's actually your card issuer denying our ability to verify your card. They're just providing a generic denial so unfortunately I can't shed any light on why this is happening. You'll want to contact your card issuer to find out what's going on and how they can fix it. The good news is that once they sort it out you should have a far easier time verifying your card.

- Andrew

Intamplator sau nu, la scurt timp s-a deblocat si am putut sa fac urmatorul pas, a aparut: Link an confirm my card. Problema era ca nu mergea sa fac urmatorul pas, cel in care sa bag codul. I-am contactat pe cei de la ING, mi-au zis ca sunt blocate vreo 2 coduri (din incercarile mele) si ca trebuie sa am bani in contul bancar (nu de PayPal, unde aveam si ma miram de ce nu merge). Am incarcat si, dupa mai multe incercari (uitasem ca semnasem si pt o asigurare care imi lua din cont ceva bani si nu stiam de ce nu raman suficienti), am pus ceva mai multi bani si am reusit.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Card nou paypal BCR
    De olymessi în forumul PayPal
    Răspunsuri: 30
    Ultimul Post: 4th August 2013, 15:47
  2. Paypal withdraw to card
    De zoltankr în forumul PayPal
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 18th January 2013, 23:44
  3. cum confirm un card la moneybookers
    De dublutz în forumul Servicii bancare
    Răspunsuri: 4