Pentru cei care au cont la moneybookers, voi cum ati varificat cardul pt. ca eu am primit o suma de verificare in lei iar ei imi cer sa confirm in euro? Si acuma nu mai pot incerca decat peste 24 de ore.![]()
Pentru cei care au cont la moneybookers, voi cum ati varificat cardul pt. ca eu am primit o suma de verificare in lei iar ei imi cer sa confirm in euro? Si acuma nu mai pot incerca decat peste 24 de ore.![]()
Paritatea leu/euro la cursul de referinta din ziua in care faci tranzactia. Eventual, un tel la banca sa iti spuna ei suma exact.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
ms, pt. sfat. Din cate imi amintesc am mai incercat cu tel. la banca cand am fost nevoit sa confirm o tranzactie pe yahoo dar mi-au raspuns ca ei vad exact ce vad si eu.
O sa incerc totusi, maine.
Nu merge cu paritatea leu/euro... eu am fost destul de aproape cand am incercat la 8 zecimale mai in sus. Cel mai simplu e sa scoti un extras de cont (de obicei se scoate la sfarsitul lunii) unde iti arata suma exacta in euro. Daca nu poti sa scoti extrasul, trebuie neaparat sa suni la banca si sa le explici ca iti trebuie suma in euro nu in lei... apoi sa speri ca stie omul de la banca unde sa caute.
extras de cont.
daca esti norocos si e vba de ING poti vedea extrasul de cont online, sau in orice office ING. pe extras apare suma in Ron si in euro.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)