nu stiu cum e la BCR dar stiu o singura chestia faina la ING ..
Ultima modificare făcută de TudorBiz; 1st April 2010 la 00:32.
cardul pentru studenti are o dobanda de 7% si nici un comision pentru servicii
Cu internet banking-ul de la BCR am un prieten care a avut experiente foarte proaste.
eu foloesc ing si sunt foarte multumit pana acum
Stai linistit, si eu folosesc ING si sunt multumit pana acum. Incerc doar sa vad daca exista si optiuni mai bune. Concurenta conteaza!
Am si eu 2 carduri visa electron de la ING si sunt foarte multumit. internet banking actualizat instant, dobanda destul de mare ( 7.5% ), in general servicii mai bune decat la alte banci. Cu internet banking-ul de la BCR am un prieten care a avut experiente foarte proaste.
ING is no1.
eu am un card la ING, cu homebanking si 2 conturi atasate la el, respectiv EUR si USD, pe langa cel "by default" in RON. sunt foarte multumit de toate serviciile lor. Pana acum n-am avut nici un fel de probleme si sincer nici nu ma gandesc sa renunt la serviciile lor.
sa vedem cum se comporta pe viitor.
keep dreaming...
Am folosit ambele servicii si BCR si ING folosind 3 conturi pentru fiecare : lei, euro, dolari.
Serviciile ING sunt mult peste cele ale BCR, un exemplu: la un cashout pe ING intra banii in maxim 3 zile spre deosebire de BCR unde am asteptat si 12 zile.
Si exemplele pot continua.
Votat ING.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)