Buna ziua,
Am retras o suma din paypal pe card (am selectat withdraw). Dupa doua zile imi apare "You have sent $100 USD to Credit Card with PayPal". Status: Completed.
Am fost la bancomat dar nu pot retrage banii. Aveti vreo idee? Va multumesc!
Buna ziua,
Am retras o suma din paypal pe card (am selectat withdraw). Dupa doua zile imi apare "You have sent $100 USD to Credit Card with PayPal". Status: Completed.
Am fost la bancomat dar nu pot retrage banii. Aveti vreo idee? Va multumesc!
Dacă în PayPal este Completed, mai așteaptă și tu 1-2 zile lucrătoare și vei avea bănuții pe card. La ce bancă ai card și când ai făcut acel Withdraw?
127.0.0.1
Probabil banca nu a procesat banii. Paypal ti-a trimis banii, de aia scrie completed.
Banca Transilvania.
Am selectat withdraw in data de 15 ianuarie. A fost "pending" pana in data de 17 ianuarie.
Multumesc, astept in continuare.
Tin minte ca la inceputuri, cand trimiteam banii pe card luni, ii primeam vineri seara. Cu timpul am ajuns sa primesc banii in maxim 2 zile, nu stiu daca e o regula generala in functie de vechime sau sume. Luni ii vei avea in cont, avand in vedere ca in weekend nu se proceseaza plati pe la banci.
Prind toate reducerile de pe www.redumag.ro
Multumesc tuturor pentru timpul acordat!
Eu tot de la Banca Transilvania am atașat card pe contul de paypal și am primit banii de fiecare dată când făceam transferul din paypal în cont.
Deci banii trebuie să-ți ajungă în cont în perioada următoare.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)