Salut, am un site , si am nevoie de un sfat, doresc sa aleg un modul de plata paypal, care va fi folosit de membri pentru plata taxei de membru , ma puteti ajuta va rog cu sugestii ? Site-ul este wordpres
Multumesc
Salut, am un site , si am nevoie de un sfat, doresc sa aleg un modul de plata paypal, care va fi folosit de membri pentru plata taxei de membru , ma puteti ajuta va rog cu sugestii ? Site-ul este wordpres
Multumesc
Asta m-ar interesa si pe mine. Am vazut ca ar fi ceva plugin-uri wordpress premium, dar unele ajung pana la 170$, ceea ce-i cam mult. Astept sa vad daca a folosit careva si ce recomanda.
Signatura lipsa
Cred ca gasiti aici o lista destul de comprehensiva de pluginuri pentru Paypal pe Wordpress: Paypal | CodeCanyon
Da, dar nu-i suficient. Plugin-uri de platit cu paypal sunt si free. Pb e ca aici tre sa integrezi plata cu sistemul de membership. Nu e plata pt donat sau downloadat ceva, e pt activarea contului ca membru platit care poate avea acces la diferite sectiuni pe site. De asta trebuie ceva de paypal membership wordpress plugin. Si free nu am vazut multe cu rating-uri bune.
Signatura lipsa
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)