Salutare tuturor,
In primul rand mii de multumiri celor care au facut experimente referitoare la contul de paypal, carduri la care merge optiunea de withdraw etc.
O singura nedumerire am...
Inteleg dintr-un thread de mai sus, ca cel mai potrivit ar fi cardul Visa Electron de la Ing. Problema e ca acel card este in RON, iar banii pe care ii primesti prin Paypal sunt in valuta. Cine Dumnezeu stabileste cursul de schimb atunci? Citisem pe un forum (nu mai stiu exact pe care) ca se practica niste cursuri incredibil de ne-avantajoase, ca sa nu zic chiar nesimtite.
Am intrebat-o pe d-shoara de la Ing si habar nu avea ce inseamna Paypal si ca pt a primi plati in valuta iti trebuie cont curent in valuta respectiva. Asta stiam si eu, dar in cazul in care plata este intermediata de un serviciu gen paypal, inteleg ca e un pic diferit... gresesc?
As fi recunoscator, si cred ca ar fi folositor pt multi "lurkeri", daca m-ar lamuri cineva. De exemplu, cand ati facut verificare aia la care vi s-au cerut 1.5 euro, la ce curs au fost schimbati? (in cazul in care aveti visa electron de la ing). Cand ati testat optiunea de withdraw, la ce curs v-a schimbat euroi in roni?
Multumesc.