Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 28

Subiect: Account Limits

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.421
    Putere Rep
    94

Implicit

Ca sa nu mai deschid un alt post. Exista o limita maxima pentru primirea de bani in Paypal ? Mentionez ca am un cont personal verificat deja de PayPal.

Banii se pot trage pe card intr-o singura transa, indiferent de valoarea tranzactiei ? Cardul atasat acestuia este unul Visa de la ING.

LE: You are now a Verified PayPal user. In addition to increased security, buyers and sellers value your Verified status because it indicates you have passed PayPal security checks. Most importantly, you can now send unlimited payments with your PayPal account.

Vad ca nu scrie nimic legat de receive payments.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

EHR
    EHR este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    1st November 2010
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    49
    Posturi
    436
    Putere Rep
    38

Implicit

Da, exista o limita de 2500 eur/usd anual si parca undeva la 500 lunar. Poti ridica limitele daca le trimiti copiile cerute in formularul de "lift limits".
    I work for money. If you want fidelity, BUY A DOG! Intrebari despre Gazduire web? PM. Promotii gazduire

Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.421
    Putere Rep
    94

Implicit

Nu am gasit pe nicaieri prin cont "lift limits." In cazul in care contul e verificat, mai trebuie ridicata aceasta limita ?
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Iulian Grecu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    8th February 2012
    Posturi
    288
    Putere Rep
    28

Implicit

@Nichita: Limita pentru a scoate din PayPal pe card este de 500 Euro pe zi asta știu sigur (cel puțin la Raiffeisen așa este).

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Citat Postat în original de Nichita Vezi Post
    Nu am gasit pe nicaieri prin cont "lift limits." In cazul in care contul e verificat, mai trebuie ridicata aceasta limita ?
    DA. mie acum vreo saptamana, cred, mi-au blocat contul pentru ca depasisem limita de 2500 eur. Am un cont premier, deasemenea verificat. Ce e drept, in doua ore, dupa ce le-am trimis scan dupa buletin si factura de utilitati+extras bancar mi l-au deblocat. Asta e o politica impusa de legislatia europeana impotriva spalarii banilor.
    @Nichita: Limita pentru a scoate din PayPal pe card este de 500 Euro pe zi asta știu sigur (cel puțin la Raiffeisen așa este).
    Limita de retragere este de $500/ zi, nu eur 500. Si nu conteaza ce card ai. E regula paypalului.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Iulian Grecu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    8th February 2012
    Posturi
    288
    Putere Rep
    28

Implicit

@robyroy: Eu am zis 500 E, stric ce este pe cardul meu și uite și dovada că nu sunt dolari.

Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Posibil ca limita sa fie setata in functie de moneda in care este contul. (Cea default) . Eu nu am reusit sa scot decat maximum contravaloarea a 500$. Mea culpa in acest caz.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Claudiu B este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    24th October 2010
    Locaţie
    Zimnicea - Teleorman
    Vârstă
    43
    Posturi
    624
    Putere Rep
    34

Implicit

Si eu am retras 500 euro intr-o zi.

Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.421
    Putere Rep
    94

Implicit

Multumesc pentru raspunsuri baieti. Mi se pare cam dubioasa treaba asta cu verificarea contului.

Sa zicem ca cineva imi trimite 20.000 de euro, contul avand limita asta de 2500 / an. Ce se intampla daca dau peste vreun indian care face o confuzie legata de adresa, asa cum era cazul unui coleg de pe forum ? Nu mai am acces la bani ? Raman fara ei ? Ii ia Paypalul ?

Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Ei, greseli mai fac si ei, ca sunt oameni. Nu cred ca e o regula generala. Repet, mie mi l-au deblocat in doua ore. Banuiesc ca nu vrei sa vinzi ceva si sa primesti in Paypal o suma asa mare de bani, ca nu ai nici o siguranta ca cel ce iti trimite banutii nu va face chargeback

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. your account has benn limited
    De broski în forumul PayPal
    Răspunsuri: 28
    Ultimul Post: 24th September 2011, 15:00
  2. Your account is limited
    De Mihai Alexandru în forumul PayPal
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 24th July 2011, 08:44
  3. Google AdSense Account Disabled
    De Bugas în forumul Adsense
    Răspunsuri: 11