Link de spam result alaturi de fiecare rezultat. Nu stiu daca a fost pana acum sau nu, dar eu n-am observat.
spam.jpg
Official Google Webmaster Central Blog: Hard facts about comment spam
Ma intreb daca ptr ei spam inseamna doar cuvintele din imaginea din post.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Ce mă amuză pe mine cel mai tare e că tocmai al doilea comentariu de la postul lor, e un comentariu spam :-) Și nu e singurul.
Din ciclul "Everyone, calm down! We've got everything under control!"
Ultima modificare făcută de doro; 30th November 2010 la 13:51.
Dupa principiul mentionat in articol acele comentarii nu se incadreaza la spam. Oricum acela e un articol cam aiurea pentru ca google nu trebuie sa tina cont de ceea ce iti poate face concurenta. Daca acest articol devine realitate atunci cu 5$ platiti la indieni iti cam dobori concurenta.
Deschide nana usile ca vin pruncii cu dobile........
Eu am numarat vreo 6 dupa care m-am plictisit![]()
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
Da, interesant e ca link-urile nu sint catre site-uri, ci catre profile blogspot inexistente ...evident. Adica "smart spam".
SEOmoz | Google + Bing Confirm that Twitter/Facebook Influence SEO articol abia aparut al lui Rand Fishkin
Pana acum 6 luni spuneam ca nu conteaza retelele sociale suficient de mult
De ceva timp banuiam asta, dupa ce analizasem un site ce avea multe referuri din retelele sociael si putine link-uri de pe site si ranka foarte bine si cred ca link-urile de pe social media vor avea o importanta din ce in ce mai mare.
De fapt nu doar link-urile ci si mentionarea site-ul , brandului tau fara link, si acum cred ca devine si mai importanta cresterea unui brand puternic
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Voi vedeti doar partea marcata cu rosu, dar poate cititi si printre randuri...daca puteti.
Google da netbookuri gratuite cu Chrome OS pe ele.
Mi-a aparut asta in browser. Linkul pentru inscrieri e https://services.google.com/fb/forms...?referrer=cntp
chrome.jpg
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)