Pagina 8 din 16 PrimulPrimul ... 678910 ... UltimulUltimul
Rezultate 71 la 80 din 153

Subiect: Www.murfi.ro

Toto este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    48

Implicit

Citat Postat în original de Serban @ Mar 17 2006, 02:52 AM) [post=12430
    Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
    o sa pun mai multe detalii si screenshots in cursul saptamanii. eu lucrez la 2k.ro din pasiune, iar ce desprind din el dezvolt la serviciu ocazional.
    te rog ia aprecierile de mai sus ca pe niste pareri personale, pe care le-am desprins din experienta si problemele de care m-am lovit. totusi eu la 2k lucrez 1 data pe sapt, deci ft rar.
    eu o sa incerc sa pun pe picioare noua versiune 2k cat mai rpd, si vom discuta online direct pe problema.
    Si la mine este la fel, desi in ultima vreme am acordat mult mai mult timp lui murfi... Si din ce in ce mai mult si pe viitor. Nu ma supara si nici nu ma deranjeaza orice apreciere sau parere ai avea, pentru ca este genul de discutie care mi-as fi dorit sa aiba loc aici, nu alte rahaturi cum au fost. Este o discutie constructiva si cred ca putem invata unul de la altul...

Merci ca ai a]
    o sa pun mai multe detalii si screenshots in cursul saptamanii. eu lucrez la 2k.ro din pasiune, iar ce desprind din el dezvolt la serviciu ocazional.
    te rog ia aprecierile de mai sus ca pe niste pareri personale, pe care le-am desprins din experienta si problemele de care m-am lovit. totusi eu la 2k lucrez 1 data pe sapt, deci ft rar.
    eu o sa incerc sa pun pe picioare noua versiune 2k cat mai rpd, si vom discuta online direct pe problema.
    [/QUOTE]

Si la mine este la fel, desi in ultima vreme am acordat mult mai mult timp lui murfi... Si din ce in ce mai mult si pe viitor. Nu ma supara si nici nu ma deranjeaza orice apreciere sau parere ai avea, pentru ca este genul de discutie care mi-as fi dorit sa aiba loc aici, nu alte rahaturi cum au fost. Este o discutie constructiva si cred ca putem invata unul de la altul...

Merci ca ai adus topicul la acest nivel

necenzurat este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    29th December 2005
    Posturi
    41
    Putere Rep
    0

Implicit

toto ce zici de

http://validator.w3.org/check?uri=http://murfi.ro

Result: <span style="color:#FF0000">Failed validation, 157 errors</span> <_<

ups uite css-ul tau e valid BRAVO

http://jigsaw.w3.org/css-validator/validat...http://murfi.ro

<span style="color:#33CC00">Valid</span>

eh sper sa fie valid altfel te vei face de ras, nu de alta da nu o sa mearga pe oate browserele

a si daca vrei sa stii nici google nu are valid, da cui ii pasa e <span style="color:#0039b6">G</span><span style="color:#c41200">o</span><span style="color:#f3c518">o</span><span style="color:#0039b6">g</span><span style="color:#30a72f">l</span><span style="color:#c41200">e</span>

good luck

serban este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    17th February 2006
    Locaţie
    Bucharest
    Posturi
    133
    Putere Rep
    38

Implicit

pentru inceput cred ca rankingul trebuie facut pe cuvant in functie de urmatoarele aparitii:

- URL
    - path
    - title tag
    - b/strong tag
    - h1 tag
    - h2 tag
    - h3 tag
    - h4 tag
    - h5 tag
    - h6 tag
    - i/em tag
    - u tag
    - nr occurences excluzand meta si titlu

pentru relevanta cam care credeti ca ar fi ordinea? (luam in calcul ca avem un index ce contine pagini ce nu au trucuri, in title in text in body altul, etc).

eu pt 2k am pus exact cum se vede.

PS: toto iti propun sa indexam forum.seopedia.ro (sau macar sa incercam acest lucru) si sa analizam rezultatele, in felul asta se pot rezolva o gramada de probleme.
    Serban Ghita - my website

Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    17th February 2006
    Locaţie
    Bucharest
    Posturi
    133
    Putere Rep
    38

Implicit

nu sunt sigur daca ar trebui sau nu sa deschid alt post pentru a continua aceasta discutie pt ca cei interesati sa o gaseasca mai usor.

ok, am rulat VERASYS 2k pe 491 URL-uri cu limita 50 path-uri per URL, deci nu ia tot site-ul ia primele 50 linkuri care ii vin, (vezi logul log_run_limit_50.txt.tar.gz). am atasat logul pentru ca sa se vada ca nu vorbesc din amintiri, si ca www.2k.ro chiar a rulat, si exista in continuare, insa mai am pana perfectez partea de search si ranking.

- alta problema cu un crawler care este cam aiurea, e conexiunea si managementul de timeout. faza e ca atunci cand deschizi o conexiune pe un port poti sa setezi un timeout sa zicem 5 secunde, dar nu tot timpul este respectat si la pagini de dimensiuni mari tinde sa faca stall, sau sa se blocheze.

- am scris cred ca in alt topic ca o metoda sa faci un index cu domeniile .ro existente ar fi sa faci bruteforce. am gasit logurile pe cand am facut eu treaba asta si ultima oara era abia la litera 8 dupa 1 saptamana fara intrerupere de rulare, deci se exclude varianta asta. solutia reala este rulare de query pe serverul whois de la whois.rotld.ro cu optiunea -i (inca mai studiez aici), da RNC nu mai da voie la treaba asta din cauza spamului. o sa ii contactez sa vad ce zic in legatura cu asta.

in legatura cu ceea ce am scris despre .ro, cred totusi ca momentan iti trebuie ft multe resurse sa indexezi tot .ro la timp, si sa rulezi si un motor de cautare care sa iti permita sa returnezi rezultate relevante in timp scurt. cred ca cel mai bine ar fi un motor de cautare tematic, mai mic, restrans la index, care apoi sa se dezvolte

(later edit: am scos atasamentul pt ca se discuta offtopic in acest post)

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    29th December 2005
    Posturi
    41
    Putere Rep
    0

Implicit

uite cel mai simplu mod de a scapade sesiuni din url-uri

Cod:
    function  remove_sessid&#40;&#036;url&#41; {
    		return preg_replace&#40;&#34;/&#40;&#092;?|&&#41;&#40;PHPSESSID|JSESSIONID|ASPSESSIONID|sid|s&#41;=&#91;0-9a-zA-Z&#93;+&#036;/&#34;, &#34;&#34;, &#036;url&#41;;
    }
    a era sa uit

toto ce semnatura are crawlerul tau ?

Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    17th February 2006
    Locaţie
    Bucharest
    Posturi
    133
    Putere Rep
    38

Implicit

nu stiu momentan daca e cazul de o discutie tehnica in sensul de problema codului, ci mai multe teoretica.
    ex pt url-ul:
    hxxp://forum.seopedia.ro/index.php?s=[PHPSESSID]&showuser=319
    aplicand expresia regulata iese:
    hxxp://forum.seopedia.ro/index.php
    => link-uri neindexate. functia e totusi buna la inceput, pt linkuri care au la sfarsit session id-ul

semnatura murfi, parca e : "murficom - - murficom", nu mai tin minte exact...

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    29th December 2005
    Posturi
    41
    Putere Rep
    0

Implicit

am dat o cautare cu keyword seopedia (la seo nu a gasit nimic :o ) ei bine si m-am uitat in rezultatele de pe forum.seopedia.ro uite ce am gasit

√ Forum SeoPedia
    Optimizare, promovare. Web marketing si comert electronic Help Search Members Calendar div.banner align: center; width: 500px; margin: 5px auto; div.banner img padding: 5px; border: 1px solid #E5E5E5; background-color: #F7F7F7; margin: 0 auto; Welco...
    http://forum.seopedia.ro/?s=6d2db6b2db64ff71df8f0439d18ee88e&act=Help - 2006-03-20 01:49:47

√ Forum SeoPedia
    Optimizare, promovare. Web marketing si comert electronic Help Search Members Calendar div.banner align: center; width: 500px; margin: 5px auto; div.banner img padding: 5px; border: 1px solid #E5E5E5; background-color: #F7F7F7; margin: 0 auto; Welco...
    http://forum.seopedia.ro/index.php?s=6d2db6b2db64ff71df8f0439d18ee88e&showtopic=1
    227&view=getlastpost - 2006-03-20 01:50:35

√ Forum SeoPedia
    http://forum.seopedia.ro/index.php?s=6d2db6b2db64ff71df8f0439d18ee88e&act=Login&a
    mp;CODE=04&f=14&fromforum=&i=1 - 2006-03-20 01:50:37
    hai ca e tare

serban apropo ce are 2k, nu mai da rezultate

Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    48

Implicit

Nu necenzuratule, functia aia care ai copiat-o aici de nu stiu unde nu e buna... Dar tu oricum nu stii asta...

Ca sa mearga tre sa fie asa:

function remove_sessid(&#036;url) {
    return preg_replace("/([&]+)?([&amp;]+)?([PHPSESSID]+)?([SESSID]+)=([a-zA-Z0-9]+)/i", "", &#036;url);
    }
    Dar stii sa explici de ce ?

Asa ca te rog, nu mai da "help" fara sa ai habar...

Serbane, functia asta de sus iti scoate sess id-ul si de la inceput, si de la sfarsit, si de la mijloc... So e ok .. Si desi nu apar in expresie, iti scoate indiferent daca este s=6826 sau PHPSESSID=54261 sau SESSID=46451 sau SID=652652 sau scris cu litere mici ... Insa desigur, mai poate fi imbunatatita..

PS
    Celor care aveti impresia ca "am fost dur" cu necenzuratu&#39; va spun ca nu am fost.. si stie el de ce...
    Deasemenea, as aprecia daca s-ar abtine de la posturi in acest topic in special, sau in discutii directe cu mine...

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    29th December 2005
    Posturi
    41
    Putere Rep
    0

Implicit

da ce explici cu sesiunile din URL de la rezultatele de la murfi :o

Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    48

Implicit

Citat Postat în original de necenzurat &#064; Mar 25 2006, 01&#58;50 PM) [post=12732
    Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
    Gresit&#33; Nu trebuie sa explic nimic&#33; Si in special, nu t]
    [/QUOTE]

Gresit&#33; Nu trebuie sa explic nimic&#33; Si in special, nu trebuie sa iti explic tie&#33;

Pagina 8 din 16 PrimulPrimul ... 678910 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Murfi - motor de cautare romanesc
    De Marius Mailat în forumul Motoare de cautare romanesti
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 22nd December 2008, 15:36
  2. Murfi.com - Director Web
    De Toto în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 22
    Ultimul Post: 20th April 2007, 10:35
  3. Murfi.ro DOWN (big TIME)
    De necenzurat în forumul Motoare de cautare romanesti
    Răspunsuri: 3