Si la mine este la fel, desi in ultima vreme am acordat mult mai mult timp lui murfi... Si din ce in ce mai mult si pe viitor. Nu ma supara si nici nu ma deranjeaza orice apreciere sau parere ai avea, pentru ca este genul de discutie care mi-as fi dorit sa aiba loc aici, nu alte rahaturi cum au fost. Este o discutie constructiva si cred ca putem invata unul de la altul...Postat în original de Serban @ Mar 17 2006, 02:52 AM) [post=12430
Merci ca ai a]
o sa pun mai multe detalii si screenshots in cursul saptamanii. eu lucrez la 2k.ro din pasiune, iar ce desprind din el dezvolt la serviciu ocazional.
te rog ia aprecierile de mai sus ca pe niste pareri personale, pe care le-am desprins din experienta si problemele de care m-am lovit. totusi eu la 2k lucrez 1 data pe sapt, deci ft rar.
eu o sa incerc sa pun pe picioare noua versiune 2k cat mai rpd, si vom discuta online direct pe problema.
[/QUOTE]
Si la mine este la fel, desi in ultima vreme am acordat mult mai mult timp lui murfi... Si din ce in ce mai mult si pe viitor. Nu ma supara si nici nu ma deranjeaza orice apreciere sau parere ai avea, pentru ca este genul de discutie care mi-as fi dorit sa aiba loc aici, nu alte rahaturi cum au fost. Este o discutie constructiva si cred ca putem invata unul de la altul...
Merci ca ai adus topicul la acest nivel![]()