Salut
In imaginea de mai jos este un raport care iti arata EXACT comanda din magazin + motorul de cautare de unde a venit cel care a cumparat + cuvantul cheie cautat.
Cum se poate face asta?
![]()
Salut
In imaginea de mai jos este un raport care iti arata EXACT comanda din magazin + motorul de cautare de unde a venit cel care a cumparat + cuvantul cheie cautat.
Cum se poate face asta?
![]()
Interesat in linkuri quality din siteuri in engleza cat si in acces in PBN.uri non publice. Please PM.
Vede referrer-ul de unde a venit vizitatorul,daca este din Google este un link de genul celui care cauti ceva din G.Parseaza linkul asta,si in el este keywordul cautat.
Eu nu intrebam in teorie. Ci in practica.
Cum obtii raportul ala EXACT la fel?
Interesat in linkuri quality din siteuri in engleza cat si in acces in PBN.uri non publice. Please PM.
S-ar putea sa fie ceva cu integrarea in Adwords, dar nu am gasit nimic. M-ar interesa si pe mine sa aflu.
Ai activata optiunea "e-commerce website" pentru site-ul pe care doresti sa il monitorizezi?
Daca da, sub tabul e-Commerce ar trebui sa ai acel raport. Daca nu, mergi in Dashboard, Editezi site-ul respectiv, si bifezi optiunea "E-commerce website"... Apoi mai ai de instalat niste analytics code prin pagini, si gata...
Detalii aici: https://www.google.com/support/googl...55528&hl=en_US
Ultima modificare făcută de Toto; 26th October 2008 la 21:58.
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
To ALL: nu sunt nici rookie nici dobitoc.
Folosesc GA pentru ecommerce de... de.. de la lansare. Un raport normal descris de voi mai sus arata asa:
Eu imi doresc unul care arata EXACT asa (atentie la denumirea tranzactiei) :
Stiu ca este o intrebare mai dificila un pic.. dar stiu ca se poate face.
Cum?
(asta ca tot se discuta ca pe foirum se vorbesc aceleasi si aceleasi chestii intr-una, fara nimic nou)
Calm down man, nu a zis nimeni ca esti dobitoc... Sunt chestii pe care le poti scapa din vedere si mai bine intreb omul decat sa presupun gresit...
Revenind la intrebarea/problema ta... Dupa cum stii, ai urmatorul cod in pagini:
... unde 1234 este ID-ul tranzactiei.. La tine, acum, apare doar acel ID, adica: 295, 296... 298.pageTracker._addTrans(
"1234", // Order ID
"Mountain View", // Affiliation
"11.99", // Total
"1.29", // Tax
"5", // Shipping
"San Jose", // City
"California", // State
"USA" // Country
);
Ce te impiedica sa mai pui o bucatica de cod care ca vada refererul si sa il pasezi mai departe in analytics lipit de Order ID ?? Astfel incat sa ai:
Ai incercat varianta asta?pageTracker._addTrans(
"1234 - Google: cadouri", // Order ID
"Mountain View", // Affiliation
"11.99", // Total
"1.29", // Tax
"5", // Shipping
"San Jose", // City
"California", // State
"USA" // Country
);
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
Sunt calmDar in ultimele 24 de ore am primit raspunsul " activeaza GA pentru ecommerce " de 30 de ori cred
Ok... are sens ce zici tu. Si credca asta este solutia si deja am ajuns acolo unde nu ma mai pricep... la cod.
Cer prea mult daca intreb ce "bucatica de cod" trebuie adaugata?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)