De cateva ore bune nu se vede nici un update la statisticile de pe trafic.ro . Problema generala ?
De cateva ore bune nu se vede nici un update la statisticile de pe trafic.ro . Problema generala ?
Se pare ca da, nici nu te poti loga in cont.
Eu, nu am probleme cu logarea in cont, insa vad ca nu se modifica nici o statistica, si nu numai la mine
Da am remarcat si eu, de ieri, azi vad ca au facut update pentru ziua de ieri dar pentru ziua de azi nu apare absolut nimic la "vizitatori pe zi".
pana la ora asta nu`mi arata nici o statistica de azi...
La fel si la mine.
Pt ieri vad rezultatele dar pt azi absolut nimic. Macar trebuia sa trimite mail-uri sa anunte daca fac ceva schimbari.
Baetii astia mai bine s-ar lasa de meserie ca vad ca.... nu-s in stare de nimic.
Bine ca am analitic-ul de la google.
http://stat.trafic.ro/stat/netulro/vizite/zi/#stat
Azi nr de vizite e mai mare de 5 ori decat nr afisarilor
E clar ca au ceva probleme.
Vad ca merge pe "orele zilei", stai, aduni si iti faci o imagine de cate vizite ai avut azi, poate maine o sa vezi statisticile de azi asa cum azi le-am vazut pe cele de ieri....
Edit : mergeau azi-dimineata, acum vad ca s-au oprit la ora 11 a. m. , deci nu mai e valabil nici la "orele zilei. Asteptam, ce sa facem.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)