am cautat ceva statistici legate de cuvintele cheie pe trafic.ro si se pare ca nu mai au statisticile mai vechi decat cele de azi. oare e problema numai la mine?
exemplu: http://stat.trafic.ro/stat/woodcoter...06/07/04/#stat
am cautat ceva statistici legate de cuvintele cheie pe trafic.ro si se pare ca nu mai au statisticile mai vechi decat cele de azi. oare e problema numai la mine?
exemplu: http://stat.trafic.ro/stat/woodcoter...06/07/04/#stat
E peste tot problema .. si la statistici.ro se pare ..
S-o stricat platforma Netbridge (Trafic.ro si Statistici.ro) de cat a plecat Orlando ..
Sabotaj![]()
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
sa-l perchezitioneze. a furta platforma![]()
voua va merge trafic.ro?
la mine nu se incarca deloc iar daca scriu eu in browser adresa imi spune ca pagina nu exista.
Iliuta Goean
Fotografie de natura
Marele update de acum o luna - doua, prin care se anuntasera inbunatatiri ale sistemului si calcularea top-ului din 10 in 10 minute, era defapt un big downgrade, cauzat de suprasolicitarea serverelor.
Defapt s-a impartit timpul de calcul ce avea loc la fiecare sfarsit de ora, pe toata durata acelei ore, incercandu-se evitarea suprasolicitarii serverelor.
Totodata au scos si afisarea contorizarii vizitatorilor in direct, pe motiv ca induce in eroare utilizatorii trafic.ro.
Prin ceea ce au facut au rezolvat problema doar pe moment, sistemul actual se comporta haotic si pica mai des decat provideru meu de net.
Ar face bine sa foloseasca mai multe datacentere... Dar asta implica investitii!
Ultima modificare făcută de eRwin; 14th July 2006 la 01:36.
eRwin de unde stii tu atatea?![]()
pot sa intreb cine e Orlando?![]()
azi la toate site-urile arata:
vizitatori in ultimele 24 de ore: 0
SI la mine la fel - cred ca incep sa aiba din ce in ce mai multe probleme cei de la trafic.ro - poate mai intra tipul de la programare de la ei sa ne spuna ce se intampla![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)