Pagina 1 din 4 123 ... UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 36

Subiect: Adaugare Site In Directoare Romanesti

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    70
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    70

Implicit

Ati adaugat in ultimul timp vreun site in directoarele romanesti?

Mi se pare ca webmasterii de la noi testeaza publicul al proba "inscriere in director cu rabdare, tact si calm desavarsit"..necastigata de mine inca.

Ori nu gasesti link-ul de adaugare, ori nu merge, ori nu se specifica faptul ca nu se mai fac adaugari...si multe altele.

Nu inteleg pentru ce ati facut directoarele astea si de ce faceti structura asta "birocratica" de adaugare.
    Si in plus...site-urile care au reusit sa treaca proba anterior amintita, au "descrieri" total eronate..ca sa nu mai vb de site-uri care nu au nici o treaba cu categoria in care e adaugat.

Catalogati web-ul romanesc la misto, unii dintre dumneavoastra.
    Ati facut un site si apoi l-ati lasat in paragina sau nu mai aveti nici un interes pentru el. In schimb e "mandria natiunii" si va etalati cu el(e).
    <span style="color:#FF0000">Ma refer strict la detinatorii de directoare.*</span>

Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    63

Implicit

Citat Postat în original de Krumel &#064; Jan 31 2006, 07&#58;17 PM) [post=9503
    Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
    Da si tu URL-urile care le gasesti in situatia asta. Nu crezi ca ar face mai bine tuturor sa fie facute publice ? Decat sa facem un post in care sa ara]
    [/QUOTE]

Da si tu URL-urile care le gasesti in situatia asta. Nu crezi ca ar face mai bine tuturor sa fie facute publice ? Decat sa facem un post in care sa aratam cu degetul in spatiu ?
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

Reputatie:
    70
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    70

Implicit

Sa inteleg ca sint singurul care a vazut lucrul asta si acum trebuie sa fac dovada celor spuse.

LOL
    :lol:
    Cristian degetul ala in spatiu, defapt e in ochii unora. Verifica la alegere un director si sa se vezi ca iti ia destul de mult sa iti dai seama cum trebuie adaugat un site in director ..si cat de "vizibile" sint link-urile de adaugare.

E ca si cum nu ar vreau sa aibe site-uri adaugate in director...si utilizatorii ar trebui sa ghiceasca sau sa gaseasca link-ul respectiv.

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    63

Implicit

Ce zic eu , este sa pui tata URL-urile aici, poate se simt si ei.

Ce atata mister ?
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

Reputatie:
    70
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    70

Implicit

"Da matale zoom singur"
    .stop.ro/ - in prealabil nu se vede directorul, dar daca intri in site vezi categoriile pe dreapta. Intri in categorii...unde e link-ul de adaugare...sau explicatiea despre modul de adaugare.

"..acum da zoom inapoi"

.links.ro/ - director listat peste tot. Cum adaugi un site?

"...tot inainte cu zoom-ul"

.links.ro/ - deja de aici sint buimac.

Nu e de mirare ca e o vraiste totala pe internetul nostru.

Dar macar au ce se lauda.

kevinro este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    28th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    369
    Putere Rep
    37

Implicit

Krumel, tu ai inscrie in director un site care se prezinta astfel:

Titlu: Cutare.ro: dieta, slabire, vitamine, elite, cura de slabire, sanatate
    Descriere: Produse naturale de slabire, cele mai bune de pe piata, reduceri, oferta speciala, nu rata&#33;&#33;&#33; Intra acum pe cutare.ro si comanda nu stiu ce marfa, livrare gratuita&#33;&#33;&#33; Relatii tel. 0000000 Sandu

90% din inscrierile care vin in directorul Kataremata.ksd.ro sunt de acest fel si evident ca ajung direct la cos. Am si pus un cos de gunoi pe pagina de adaugare, cu exemple concrete de descrieri debile, pentru ca lumea sa inteleaga cum nu trebuie inscris un site. Degeaba. Si situatia este, probabil, generala. Detinatorii de directoare ofera inscriere gratuita, nu si servicii de redactat elucubratiile.

Oricum si restul de 10% din descrieri trebuie redactate, fiindca mai toate scapa un "cele mai bune preturi", "servicii profesionALE" (in romana se zice profesionISTE), "preturi mici" etc. Dar astea-s chestii care pot fi trecute cu vederea.
    Lucian

Reputatie:
    70
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    70

Implicit

kevinro sint editor DMOZ.
    In nici un caz nu as adauga un site cu o asemenea desciere.
    Asta e si problema..multi confunda DMOZ-ul cu directoarele romanesti in care poti adauga orice, oricum.
    Tocmai...in directoarele romanesti se poate orice. Nu stiu sa exista un director "pretentios" care sa adauge doar site-urile ce au descrieri corecte. Daca stiti cateva, ar trebui promovate.

Inteleg ca nu se pot aduna editori sa editeze fiecare site in parte (abia se descurca DMOZ-ul cu asta), dar macar sa nu fie adaugate site-urile cu descrieri de genul celei postate de tine.

Dar revin: "Hey..ma doare la basca de etica si bun simt, am site-uri inscrise, am vizitatori..si am si director. Sint tare&#33;"

kevinro este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    28th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    369
    Putere Rep
    37

Implicit

Stiu ca esti editor DMOZ, intrebarea era retorica.

Problema e ca nu putem sti daca nu cumva pe unii editori nu i-a apucat lehamitea sau daca nu cumva directorul respectiv nu e zombie. De exemplu, StartPage e zombie: nu pare ca s-a mai ocupat nimeni de el de vreo 3 ani, desi firma din spatele lui e super-puternica.

In rest, exista multa incultura pe webul romanesc, si oamenii confunda directoarele web cu site-urile de anunturi sau cu vomitivele alea de topuri. Incultura crasa e sursa descrierilor debile, scrise parca de niste retardati care habar n-au sa lege un subiect de un predicat (mi... tarzan... tu... gein), dupa cum tot incultura crasa e sursa confuziei intre concepte de site-uri total diferite.
    Lucian

misu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    12th June 2005
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    637
    Putere Rep
    38

Implicit

Citat Postat în original de Cristian Mezei &#064; Feb 1 2006, 12&#58;22 AM) [post=9512

Ce atata mister ?
    [/QU]

Ce atata mister ?
    Ii doare la pedala&#33;
    Scriu si eu din cand in cand despre mobila si amenajari interioare

bobu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    25th January 2005
    Posturi
    62
    Putere Rep
    37

Implicit

Citat Postat în original de Krumel &#064; Feb 1 2006, 10&#58;45 AM) [post=9530
    Tocmai...in directoarele romanesti se poate orice. Nu stiu sa exista un director "pretentios" care sa adauge doar site-urile ce au descrieri corecte. Daca stiti cateva, ar trebui promovate.
    Cred ca Roportal este unul din ele.
    Nu adaugam site-uri mediocre cu toate ca la inceput am mai adaugat daca puneau link spre noi, asa ca ceva rebuturi s-ar putea sa existe.
    In orice caz fiecare descrierea este editata si chiar daca nu a fost facuta corect ea va fi corectata (daca site-ul merita asta).
    Incercam sa verificam si site-urile vechi dar ne e greu sa facem fata s]
    [/QUOTE]

Cred ca Roportal este unul din ele.
    Nu adaugam site-uri mediocre cu toate ca la inceput am mai adaugat daca puneau link spre noi, asa ca ceva rebuturi s-ar putea sa existe.
    In orice caz fiecare descrierea este editata si chiar daca nu a fost facuta corect ea va fi corectata (daca site-ul merita asta).
    Incercam sa verificam si site-urile vechi dar ne e greu sa facem fata si noilor insrieri (50-100/zi)

Pagina 1 din 4 123 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Un site NOU se vrea inscris in directoare Romanesti
    De marcos29 în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 30th November 2009, 12:29
  2. Inscriere site in 400 de directoare romanesti
    De matican în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 3rd December 2008, 01:51
  3. Care e cel mai complet program de adaugare pe directoare
    De orio777 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 41
    Ultimul Post: 20th April 2007, 13:04
  4. Caut persona care sa inscriere niste site-uri in directoare romanesti
    De Marius Cristian în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 4th February 2007, 10:06
  5. Inscriere site-uri in directoare romanesti
    De Marius Cristian în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 3rd February 2007, 13:50

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.