Stie cineva vreun program free de newsletter?
Mi-ar trebui unul care sa administreze baza de date de adrese, sa stie subscribe si unsubscribe etc.
Multumesc
Mi-ar trebui unul care sa administreze baza de date de adrese, sa stie subscribe si unsubscribe etc.
Multumesc
Iliuta Goean
Fotografie de natura
Postat în original de shurub @ Dec 2 2005, 03:32 PM) [post=7434
Cauta pe aici DADA mail ... am mai vorbit]
Multumesc
[/QUOTE]
Cauta pe aici DADA mail ... am mai vorbit despre el si despre altele..
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
acum ceva timp am cerut si eu un sfat, la rubrica bar, lobby... mi-au fost recomandate phplist si dada mail. dada mail e ceva mai robust si asta a ramas. singura chestie e ca am stat o zi intreaga ca sa vad cum sa-l customizez, sa-l integrez in restul site-ului. pe linga config.pm mail trebuie sa umbli in cel putin 6 template-uri: default_list_template.tmpl, default_screen.tmpl, list_breadcrumbs_widget.tmpl, list_popup_subscription_form.tmpl, list_subscribe_form.tmpl, subscriber_help_screen.tmpl.
la "unsubscribe" nu am reusit sa modific textul care apare in site dupa ce respectivul s-a dezabonat, daca cineva isi mai aduce aminte de unde se face... as aprecia
in documentatia de pe site-ul oficial nu am gasit nimic, iar pe net nu am mai cautat
mersi
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)