Saluuut...
am citit mai intai topicul cu neogenu... Si ma intrebam daca sa mai scriu aici sau nu.. ma gandesc ca o sa imi sara lumea in cap (cum sa intamplat si pe alte forumuri, ca e reclama, etc...) ... dar... hai sa risc avand in vedere ca este forum de seo, promovare, etc...
Reprezint Murfi.com (am pretentia sa il numesc Motor de Cautare romanesc, si pentru cine e interesat o sa spun si de ce) si de curand, mai exact pe 10 iunie 2005 am lansat Murfi's Ads ... Da, este exact Google Adsense/Adwords, Neogen Asociati ... insa la fel este doar conceptul, ideea... in rest am incercat sa nu copiem si de aceea am ales ca bannerele noastre sa fie realizate in flash dinamic..
Am vazut pe topicul Neogen ca e cam hulit ... nu stiu ce sa zic, nu i-am folosit si nici nu am de gand...
O sa lipesc aici, ceea ce noi numim "comunicat de presa" desi nici un ziar nu sa obosit sa il publice, probabil pentru ca ne lipsea sarea si piperul adica nici un scandal, nici o t^ta goala sau altceva...
Asta asa, ca sa intelegeti sau sa va lamuriti mai bine asupra problemei...Cod:http://www.murfi.com/presa.php
In fine, astept sa discutam pe baza "Plata-Pe-Click", SEO, promovare online sau ce mai vreti voi...
Si ca sa anticipez unele "raspunsuri"... da, acest topic are si un iz de reclama insa as dori sa discutam pe baza PPC, promovare, nu neaparat pe Murfi's Ads... Si... sa fim seriosi.. cum se poate discuta de ceva fara exemple concrete??
Numai bine...