Rezultate 1 la 10 din 29

Subiect: Venituri site 100k vizitatori / zi

Vizualizare arbore

Tudi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    30th December 2007
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.581
    Putere Rep
    39

Implicit

Tu vrei sa zici ca obtii un ecpm de 5-10$ pentru un joc online?
    Da, exact asta zic, Nic Inca odata, gandim in eCPM-ul AdSense, care e de rahat la orice tine de game related sites.

Dupa cum i-am zis si la Voodoo intr-un PM, site-ul acesta va fi unul cu continut specific, in care lumea vine sa se joace, nu sa surfeze pe reclame, deci reclamele CPC nu vor avea un click-through rate la fel de mare.

Mai sunt reclamele interstitial care au eCPM enorm (clickthrough rate MARE si click-uri platite mai bine) si evident, publicitatea directa sau intermediata de o companie de ad placement, gen AdToll sau AdBrite.

Daca gandim in termeni AdSense, intr-adevar pare enorm 500-1000 pe zi dintr-un site, dar uita-te la site-urile care au trafic de 3 milioane + unici pe luna cum isi monetizeaza site-urile...putine se bazeaza EXCLUSIV pe AdSense (unde oricum sunt in mare parte premium publishers).

Deci CPM + IS + direct advertising = mult mai mult decat AdSense la un site cu orice fel de jocuri (ca e un joc online, sau flash games). Eventual, daca mai construiesti si o relatie cu jucatorii (cu un blog, un forum, etc) si faci o comunitate care sa aiba incredere in tine, le poti baga pe gat si niste affiliate products...dar deja intrecem limita bunului simt

Eu jucam mai demult Darkthrone (cu Miro, Ben Boingeanu si probabil altii de pe forum) si tin minte ca aveau reclame AdSense si owner-ul se plangea pe forumul jocului ca nu castiga cat investeste in joc. Acuma vad ca au pus tribalfusion, dupa ce mai demult aveau CPX interactive. Ideea e ca nu totdeauna AdSense e solutia cea mai buna si si eu faceam prostia sa gandesc tot in termeni AdSense...la fiecare site monetizarea trebuie testata si cu alte metode, dupa umila mea parere ^^

P.S. Chiar nu stiu youtube ce profit are, dar banuiesc ca orice profit ar avea ar fi drastic tras in jos de costurile de maintenance pt un astfel de site. Probabil ca aceeasi problema e si la trilulilu, ca tot a fost mentionat.
    P.P.S. Am uitat sa intreb, site-ul e in romana sau engleza? Pentru ca evident, asta va face ca pretul reclamelor sa varieze puternic. Eu ma refeream la un site in Engleza, cu target-ul traficului in US/Canada.
    Ultima modificare făcută de Tudi; 27th February 2008 la 12:05. Motiv: pps-uri

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Vand site cu peste 20.000 vizitatori pe zi
    De paulpadurariu în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 25
    Ultimul Post: 14th May 2010, 00:01
  2. Diferente intre venituri estimate si venituri de plata
    De tataraseni în forumul Adsense
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 12th March 2010, 17:00
  3. Vanzare site de iarna cu venituri din adsense
    De kleampa în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 67
    Ultimul Post: 1st February 2010, 22:25
  4. Cresterea nr de vizitatori pentru un site
    De lodging4all în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 5th June 2009, 17:36
  5. Vand 100k Bannere 468x60 In Reteaua Admedia
    De blackmamba în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 30th April 2006, 23:50

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •