Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 15

Subiect: Alte conferinte seo and marketing related

Marius Mailat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    16th November 2005
    Vârstă
    46
    Posturi
    1.818
    Putere Rep
    37

Implicit Alte conferinte seo and marketing related

Eu personal sunt saturat de reclame la SES sau alte conferinte cu preturi incredibil de mari (900$+). Am hotarat sa incerc sa ma concentrez pe evenimente mai mici.

Am reusit astfel sa identific pentru toamna 2 evenimente in Germania care poate sa fie interesante si pentru alta lume:

OMD - Düsseldorf - Trade fair for digital marketing
    European Software Conference - Köln
    Web 2.0 Expo - Berlin
    Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
    Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi

Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    16th November 2005
    Vârstă
    46
    Posturi
    1.818
    Putere Rep
    37

Implicit

Am postat cateva din impresiile mele de la OMD Düsseldorf 2007.

Am mers nu cu multe asteptari insa a fost destul de interesant. Ca si o curiozitate, fapt ce nu l-am trecut in blog este prezenta unei firme relativ concurete care avea un software de calculare de page popularity.

Ei bine ma duc ma prezint, insa fara sa scot cartea de vizita si cer un demo. Ei ei imi spun ca soft-ul lor numit SEOmetrie, e numa screenshots ca lucreaza de 3 ani la el. Ma gandeam eu in capul meu: La Website Popukarity sunt obligat sa fac cel putin odata pe luna un silent update pentru modificarile ce le fac search enginurile si ei stau 3 ani !!!! sa dezvolte un soft care oricum se bazeaza pe calculul dinamic a unor date (metoda de calcul care se schimba aproape lunar).
    Ultima modificare făcută de Marius Mailat; 24th October 2007 la 00:41.
    Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    67
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    46
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    67

Implicit

mmariusel, detalii...nu reportaje.

Spune mai multe, pareri critice, atuuri, chestii interesante ptr. noi sau chiar barfe.

Esti cam telegrafic...ma refer la postul de pe blog...
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    16th November 2005
    Vârstă
    46
    Posturi
    1.818
    Putere Rep
    37

Implicit

Krumel, pentru voi pot spune ca e mare tam-tam cu 3 lucruri:

1. publicitate pe mobile
    2. usability privit din toate punctele de vedere ( unul dintre temele mele preferate )
    3. safe email marketing

Pareri de bine:
    - echipa Google este extrem de simpatica si prietenoasa in comparatie cu cei de la Yahoo si MS de la care de abia am smuls ceva informatii legate de trends si prognoze
    - o multime de solutii europene gen mirago si altele

Pareri de rau:

- firme moarte care prezentau produse sau servicii de mult apuse
    - clone nereusite de payment procesoare

Am facut update si la post.
    Ultima modificare făcută de Marius Mailat; 24th October 2007 la 13:38.

Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    16th November 2005
    Vârstă
    46
    Posturi
    1.818
    Putere Rep
    37

Implicit

Cateva cuvinte de la ESWC 2007:

Intalnirea cu Dave Colllins a fost interesanta, desi eu consider multe din argumentele sale invechite ( de exemplu afirmatia lui "blogurile nu aduc bani" absolut dubioasa, ShareWarepromotions defapt si-au inchis blogul. All in one insa un bun speaker cu experienta in a tine o discutie deschisa.

Bob Walsh e insa poate mult mai ancorat in realitatile de zi cu zi. Mike Culver de la AWS excelent de simpatic. O multime de oameni interesanti, premii si gadgeturi gratis.

Interesant ca din cei aprox 150 persoane 11 eram romani, 4 de la Avangate, eu, ownerul de la Lobstersoft si inca 5 baieti de la firme romanesti de software.

Conferinta a in proportie de 70% axata pe promovare, marketing si putin si pe partea SEO. Mult discutat a fost si social networks, blogs, usability, conversiontracking etc

Foarte putin discutat link baiting, landing pages.

Am pus la continuarea in blog Submit Suite Blog » ESWC (European Software Conference) 2007 - Part 1 , acolo se afla si 2 prezentari legate de SEO, una facuta de mine si cealalta de Andy Brice. In momentul in care apar si celelalte prezentari o sa le pun sus.

Inainte sa ma intrebe krumel, iata si cateva chestii inedite:

1. Chiar daca intalnirea a fost la Marriott internetul costa 20e pe zi
    2. Cei de la Tucows au fost extrem de draguti sa imi accelereze niste promotii (for free)
    3. Am primit licente in valoare de aprox 200€
    4. In ultima zi a avut loc un fel de online checking a site-urilor , gen: "check min pls" facuta de Dave; toate exemplele erau dezastruase, asta cu bunatate spus

ariadna este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    24th October 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    17
    Putere Rep
    0

Implicit Impresii ESWC

Citat Postat în original de mmariusel Vezi Post
    Cateva cuvinte de la ESWC 2007:

Intalnirea cu Dave Colllins a fost interesanta, desi eu consider multe din argumentele sale invechite ( de exemplu afirmatia lui "blogurile nu aduc bani" absolut dubioasa, ShareWarepromotions defapt si-au inchis blogul. All in one insa un bun speaker cu experienta in a tine o discutie deschisa.
    Eu am tinut o prezentare la SIC cu el (Software Industry Conference 2007) in Denver despre "Tracking Web Activity" (poze si prezentarea mea: avangate.com/events/) si am avut impresia ca are unele pareri putin neactualizate in unele privinte, dar se pricepe pe AdWords mai ales si e un tip simpatic. I-am luat si un interviu care a iesit bine (avangate.com/interviews/dave-collins_6.htm).
    In primul panel am participat si eu, cel in care a spus ca blogurile nu aduc bani. Eu am incercat sa subliniez importanta continutului, "teaching is selling" si a interactiunii cu targetul tau (aici si discutia despre social networks pe care am iscat-o).

Bob Walsh e insa poate mult mai ancorat in realitatile de zi cu zi. Mike Culver de la AWS excelent de simpatic. O multime de oameni interesanti, premii si gadgeturi gratis.
    Bob Walsh, e primul pe care l-am intervievat in seria de interviuri (avangate.com/interviews/bob-walsh_1.htm) pana sa isi faca 47hats.com. II place mult blogging-ul si a avut o prezentare destul de buna despre social networks.
    Mike Culver va fi urmatorul interviu pe avangate.com. Si mie mi-a placut.

Interesant ca din cei aprox 150 persoane 11 eram romani, 4 de la Avangate, eu, ownerul de la Lobstersoft si inca 5 baieti de la firme romanesti de software.
    Cred ca e timpul sa facem o comunitate a dezvoltatorilor de software romani mISV. Acest eveniment nu e destul de bine promovat la noi si multi nu stiu despre el. Noi am tot trimis in newsletter-ele noastre plus interviul cu David Boventer (fondatorul si organizatorul ESWC) pe care l-am facut dar e loc de mai bine.

Conferinta a in proportie de 70% axata pe promovare, marketing si putin si pe partea SEO. Mult discutat a fost si social networks, blogs, usability, conversiontracking etc

Foarte putin discutat link baiting, landing pages.
    Cred ca prezentarile interesante la o conferinta pentru autori software ar trebui sa fie mai putin legate de markekting cat despre metode de licentiere,
    canale de distributie etc.

Am pus la continuarea in blog Submit Suite Blog, acolo se afla si 2 prezentari legate de SEO, una facuta de mine si cealalta de Andy Brice. In momentul in care apar si celelalte prezentari o sa le pun sus.
    Andy Brice a avut o prezentare buna despre usability. Si cu el am facut interviu Cineva sa ma opreasca..

Inainte sa ma intrebe krumel, iata si cateva chestii inedite:

1. Chiar daca intalnirea a fost la Marriott internetul costa 20e pe zi
    2. Cei de la Tucows au fost extrem de draguti sa imi accelereze niste promotii (for free)
    3. Am primit licente in valoare de aprox 200€
    4. In ultima zi a avut loc un fel de online checking a site-urilor , gen: "check min pls" facuta de Dave; toate exemplele erau dezastruase, asta cu bunatate spus
    Chestii inedite:
    1. In restaurantele germane din Koln nu gasesti carne de pui (porcul e la mare apreciere: ciolan mai ales)
    2. Ciolan se spune si in bulgara
    3. La sfarsitul conferintei a fost organizat un mini spectacol in legatura cu carnavalul din Koln, cu o printesa si un print.. (avangate.com/events/gallery/eswc-2007)
    4. multi dintre autori de software au trecut sau isi doresc sa treaca la modelul SaaS (software as a service)
    5. multi dintre cei cu care am discutat le e teama sa vanda prin afiliati sau reselleri dar ar vrea daca ar sti cum ..
    6. poze: shareware-beach.com/photos/eswc07/index.html
    Ultima modificare făcută de ariadna; 10th November 2007 la 17:41.

Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    16th November 2005
    Vârstă
    46
    Posturi
    1.818
    Putere Rep
    37

Implicit

Citat Postat în original de ariadna Vezi Post
    Bob Walsh, e primul pe care l-am intervievat in seria de interviuri (avangate.com/interviews/bob-walsh_1.htm) pana sa isi faca 47hats.com. II place mult blogging-ul si a avut o prezentare destul de buna despre social networks. Din pacate, faptul ca el nu reuseste cu blogul lui sa fie prezent in comunitati sau sa isi promoveze softul (e autorul unui software care nu se prea vinde) il face putin "incredibil".
    Partea cu GTG programul lui sunt de acord. Pana la urma ai credibilitate cand pe langa ca ai facut un programas sa se si vanda. In momentul in care vinzi si esti popular pe nisa ta atunci apare si recunoasterea. Exact din cauza asta indoielile mele de mai sus.

Insa ca invartitor de vorbe, jos palaria.

co13 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    19th November 2007
    Locaţie
    Moldova
    Posturi
    27
    Putere Rep
    0

Implicit

cand se va organiza asa conferinte si in Romania cu webmasterii nostri ?

Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    16th November 2005
    Vârstă
    46
    Posturi
    1.818
    Putere Rep
    37

Implicit

Cei de la Avangate se gandeau la asa ceva, poate spune mai mult Adriana pe tema asta.

co13 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    19th November 2007
    Locaţie
    Moldova
    Posturi
    27
    Putere Rep
    0

Implicit

pai atunci asteptam cu nerabdare

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Carti de citit legate de Marketing Online si marketing in general
    De w3bmaster în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 28th February 2011, 23:34
  2. Filme SEO sau marketing related
    De Marius Mailat în forumul Utile
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 20th January 2009, 17:52
  3. Cautare related:url
    De thefan în forumul Google
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 6th August 2008, 10:35
  4. link related ori nu
    De RoManiac în forumul Google