Daca sint related e bine.
Daca sint sitewide....dupa cate stiu..si am observat...nu e asa bine.
Daca sint related e bine.
Daca sint sitewide....dupa cate stiu..si am observat...nu e asa bine.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
gata ultima intrebare ca neam cam abatut de la intrebarea lui kmedia, iar daca cumperi linkuri, cele sitewide nu sunt bune? de preferabil ar fi doar pe home page?
E cu doua capete faza asta cu sitewide si cumpartul de link-uri.
In prima faza ele conteaza ca IBL-uri, sint IBL-uri noi si deci ai nevoie de ele. Dar dupa o perioada, ele se devalorizeaza.
IBL-urile sint bune cu anchor text (si title la link) pe pagini bune, nu peste tot site-ul.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Din cate stiu este incorect dpdv semantic sa pui H1 in interiorul A. Probabil ca si google e suficient de destept sa stie asta. Apoi H1 este factor care influenteaza mai mult relevanta continutului iar A influenteaza mai mult relevanta destinatiei. In concluzie cred ca a pune H1 acolo in cel mai "bun" caz ridica relevanta paginii care contine linkul relativ la cuvintele respective... aka creste concurenta. Parerea mea...
asa m-am gandit si eu miller in prima faza...dar am zis ca mai multe pareri despre "artificiul" asta ar fi binevenite
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)