Pagina 10 din 14 PrimulPrimul ... 89101112 ... UltimulUltimul
Rezultate 91 la 100 din 131

Subiect: Ce se afla dincolo de politica Neogen

Maria Suciu este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    19th September 2005
    Posturi
    7
    Putere Rep
    0

Implicit

Buna din nou,
    se pare ca trebuie sa revin cu alte specificatii.
    In primul rand pagina nu se parseaza la afisarea reclamei, ca asa chiar ar fi incet. (se poate verifica si la Google asta

Metoda folosita:
    1. se aduna URL-urile unice unde sunt afisate reclame
    2. se ia fiecare URL din lista de mai sus, si este analizata (indexata) pagina
    3. se iau keywordurile de la reclame si datele de la indexarea
    paginilor si printr-un algoritm obtinem reclamele potrivite pentru o pagina
    4. faptul ca nu peste tot si nu tot timpul se serveste reclama potrivita contextual se datoreaza:
    a. nu toate paginile sunt inca indexate, apoi ele expira si trebuie reindexate periodic, plus ca apar multe pagini noi in fiecare zi care asteapta si ele sa fie indexate
    b. nu tot timpul exista o reclama care sa se potriveasca continutului paginii

Numai bine

Toto este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    48

Implicit

Originally posted by Maria Suciu
    [b]se poate verifica si la Google asta
    Neogen stie mai bine cum e treaba cu gugal...

Referitor la metoda folosita, nu imi voi da cu parerea din doua motive:
    - nu sunt sigur ca asta e metoda folosita;
    - nu vreau sa dau idei neogenului. (egoist)

Acceptand ca aceasta este metoda folosita, parserul neogen de pagini respecta specificatiile/regulile robots.txt ?

JS
    JS este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    4th October 2005
    Posturi
    7
    Putere Rep
    0

Implicit

Originally posted by toto
    [b]
    Acceptand ca aceasta este metoda folosita, parserul neogen de pagini respecta specificatiile/regulile robots.txt ?
    Teoretic nu ar trebuii, pentru ca reclame poti sa pui si pe pagini care nu vrei sa fie indexate, dar... Neogen foloseste datele salvate si pentru a intoarce rezultate dupa cautari.. Asa ca.. indexeaza sau nu? Si daca da, datele astfel indexate se includ in baza de date a motorului de cautare?

Bruzli este deconectat Administrator
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    25th April 2005
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    48
    Posturi
    980
    Putere Rep
    45

Implicit

[b]Buna din nou,
    In primul rand pagina nu se parseaza la afisarea reclamei, ca asa chiar ar fi incet. (se poate verifica si la Google asta

Metoda folosita:
    4. faptul ca nu peste tot si nu tot timpul se serveste reclama potrivita contextual se datoreaza:
    a. nu toate paginile sunt inca indexate, apoi ele expira si trebuie reindexate periodic, plus ca apar multe pagini noi in fiecare zi care asteapta si ele sa fie indexate

Numai bine
    Asta face intr-adevar google adsense, dar de la neogen n-am vazut vreun spider , si chiar daca ar fi, neogen nu are volumul de publicitate necesar deocamdata pentru a afisa contextual.

Maria Suciu este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    19th September 2005
    Posturi
    7
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de JS
    Citat Postat în original de toto
    Teoretic nu ar trebuii, pentru ca reclame poti sa pui si pe pagini care nu vrei sa fie indexate, dar... Neogen foloseste datele salvate si pentru a intoarce rezultate dupa cautari.. Asa ca.. indexeaza sau nu? Si daca da, datele astfel indexate se includ in baza de date a motorului de cautare?
    Raspunsul e nu, acele date le folosim doar pentru generarea reclamelor potrivite.

Ovidiu Lixandru Guest

Implicit

[b]Buna din nou,

Metoda folosita:

Numai bine
    Stimata doamna,
    Ma numesc Ovidiu Lixandru si sunt un publisher Neogen. Din fericire pentru mine si din pacate pentru Neogen, de cele mai multe ori stiu despre ce vorbesc. Va rog sa nu ne serviti texte fara acoperire primite de la "departamentul tehnic".
    1. Ad-urile Neogen sunt servite (printre alte site-uri) pe www.linux360.ro/forum. Aveti idee cam cate URL-uri unice are respectivul site? Nu ma credeti pe cuvant, credeti-l pe Google. Dumneavoastra aveti idee cam ce trafic ar fi trebuit sa faca "spider-ul" dvs. ca sa indexeze acest site? Ei bine, eu nici macar nu am observat inca in statistici (si nu ma refer la trafic.ro, ci la log-urile serverului) vreun user-agent care sa contina cuvantul Neogen.
    2. Respectivul site se intampla sa fie centrat pe IT, atat software cat si hardware (intr-o mai mica masura). Sa inteleg ca firmele IT din Romania nu apeleaza la serviciile dvs. si de aceea imi serviti ad-uri cu credite pentru autoturisme si "libertate - cum sa faci bani de acasa"?
    3. Poate va intrebati de ce un PARTENER al dvs. scrie aici si nu vi se adreseaza direct. Departamentul dvs de relatii cu clientii are training de specialitate sau doar de robot telefonic/postal?

In speranta de mai bine,
    Ovidiu

tataraseni este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    15th July 2005
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.482
    Putere Rep
    44

Implicit

[b]Buna din nou,

Metoda folosita:

Numai bine
    MINCIUNI... dar absolut totul este o mare minciuna... si sa va spun de ce :
    - acum 7 - 14 zile, nu mi se afisa nici un fel de reclama text ci aparea fie numai reclama sub forma de imagine, sau mai rau doar un spatiu gol; le-am scris intr-o disperare ca sa gaseasca rezolvarea problemei si in 2 - 3 zile nu s-a intamplat nimic care sa sugereze rezolvarea problemei; oscilam intre a crede ca e lipsa de profesionalism sau e rea vointa; justificarea care le-a fost cel mai la indemana a fost baza de date colosala cu asociati, insa in cele din urma am gasit singur solutia si confirmata de cei de le neogen : la capitolul filtru reclame am bagat cam tot ce inseamna NEOGEN; dupa ce am eliminat toate filtrele ca prin minune au inceput sa mi se afiseze si reclame text dar in proportie de 99% toate erau pentru site-uri din reteaua Neogen si un amarat de adviser aflat probabil in perioada de evaluare a celor 200 de clik-uri;
    - cand am indraznit sa cer socoteala de ce-mi sunt servite mereu aceleasi reclame text, raspunsul a fost foarte prompt, aproape credibil si era legat de faptul ca locul unde am plasat eu codul nu are cuvinte cheie care sa permita o mai mare diversitate a reclamei text si mi s-a sugerat sa pun textul intr-o pagina cu mai mult text si atungi voi vedea diferenta; credeti ca fost vreo diferenta ? nici una, ba mai mult am incercat sa ma intreb de ce intr-o pagina generata dinamic si in care sunt afisate zilnic mai mult de 9.000 de cuvinte semnificative (au mai mult de 3 caractere) reclamele text afisate sunt acelasi ? raspunsul neogen a fost vag si greu de crezut : form-urile probabil nu pot fi indexate;
    - ba mai mult, dupa ce le-am trimis vreo 30 de capturi cu afiliati care nu aveau probleme ca afisarea reclamei text mi s-a sugerat sa iau oricare din acesti afiliati si sa verific daca cuvintele din pagina unde este afisata reclama text se regasesc in corpul reclamei : ei bine n-am gasit nici o potrivire, dar neogen-ul a schimbat macazul zicand ca adviserul respectiv a setat la cuvinte cheie termenul <span style="color:red">online</span> dupa termenul sugerat si acel adviser nu a aparut la Link-uri sponosrizate cum ar fi fost firesc sa se intample (binenteles ca si pentru aceasta anomalie vor gasi o explicatie pe care sa ne-o serveasca);
    - a urmat apoi scriptul pe care le-am plasat aici pentru a ma convinge cu adevarat ca afisarea reclamei este contextuala : dupa o noapte nedormita in care am testat in diverse contexte bucati din codul lor am fost tot mai convins de gogosile contextualitatii; dar am descoperit un lucru interesant (il stiam de mult numai ca acum am invatat sa fentez limita de click-uri) : nu se inregistreaza mai mult de trei click-uri chiar daca e vorba de 10 adviseri diferiti, aceasta cat timp e browser_ul deschis, inchideti browser-ul apoi deschideti-l si veti putea da alte 3 click-uri care sunt inregistrate;
    - se spune pe la taraba neogen ca toate click-urile care vin de pe acelasi IP pentru acelasi adviser, daca sunt pre multe sunt sterse; sa presupunem ca asa sta treaba, dar daca afiliatul A da click de pe acelasi IP, pe acelasi adviser, ca si afiliatul B,...,Z din contul carui afiliat stergi cele 26 de click-uri venite de pe acelasi IP ? ar trebui sa existe impartialitatea, dar daca ma gandesc la ceea ce mi-au spus despre volumul bazei de date a programului de publicitate este greu de crezut ca sta sa bibileasca cineva; banuiesc dar nu bag mana in foc pentru asta ca exista numai un algoritm numai de cei neogen stiut care ajusteaza numarul de click-uri;
    - ceea ce este si mai rau este nepasarea neogen : bug-ul pe care l-am descoperit nu a fost corectat, n-am de gand sa-l folosesc sau sa-l fac public pentru ca asta inseamna razbunarea, dar in adancul sufletului meu ma rog ca cineva sa-l descopere si sa profite din plin de el.

alfie este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    22nd September 2005
    Posturi
    126
    Putere Rep
    39

Implicit

Tartaraseni, ai ocazia acum sa le spui toate acestea si altora: http://seminar.neogen.ro/ - bafta

Cat despre aparitia reclamelor cred ca raspunsul e aici:

Ovidiu Lixandru Guest

Implicit

Originally posted by alfie
    [b]Tartaraseni, ai ocazia acum sa le spui toate acestea si altora: http://seminar.neogen.ro/ - bafta
    http://planet.linux360.ro/arhiva/2005/11/1...nopolul-neogen/ :rock:

Toto este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    48

Implicit

Seminar = http://dexonline.ro/search.php?cuv=seminar&source=

20E nu e mult, insa avand in vedere ca interesul in primul rand il are neogen, si anume vor fi cateva ore de incercari disperate de spalaturi de creier si indoctrinari, ar trebui sa ie gratis.

Neogen organizeaza primul seminar dedicat in exclusivitate instrumentelor disponibile pe piata romaneasca de publicitate online
    Nu, mai exact vor fi dezbatute instrumentele oferite de neogen, si nu a tuturor (cele seminificative desigur) instrumentelor disponibile pe piata romaneasca.

2. Publicitatea online in Romania si pozitionarea Neogen Marketer.
    Inca o data vom auzi ca ei sunt cei mai buni...

3. Targetarea cu cuvinte cheie, contextuala si demografica. Instructiuni de folosire. Recomandari privind formatele de reclama folosite (text,grafica).
    Presupun ca sunt inspirate, si acestea, din recomandarile gugal.

1. Asociatii. Strategia Neogen de lucru cu producatorii de continut.
    Voi publicati, vedem noi ce va dam...

4. Sesiune de intrebari si raspunsuri.
    Aici chiar mi-ar place sa fiu prezent ... Insa voi veni, numai daca un oficial neogen ne va raspunde aici de ce au copiat gugal (+altii) ?

speakers
    Pana si la acest capitol e nasoala treaba.. Daca ati fi vrut sa respectati "seminar dedicat in exclusivitate instrumentelor disponibile pe piata romaneasca" ar fi trebuit sa aveti invitati si reprezentanti ai celorlalte agentii/provideri/etc de publicitate "de pe piata romaneasca". In schimb, spicarii sunt cei 3 de la neogen. Care-i faza ?

Intrebare
    Pentru cei din MEDIA nu se percepe taxa... altfel nu s-ar mai scrie in ziare, nu ? Da, da stiu, asa se face, nu poti cere bani unui ziarist.... In schimb il poti plati tu pe el..

Succes!

Pagina 10 din 14 PrimulPrimul ... 89101112 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. politica de confidentialitate
    De anntidot în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 7th April 2009, 11:53
  2. Noua politica adsense
    De zoltankr în forumul Adsense
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 28th February 2008, 16:03
  3. Se poate afla ?
    De hyp3rion în forumul DMOZ
    Răspunsuri: 22
    Ultimul Post: 17th May 2007, 01:03
  4. Politica anti-spam a RDS
    De BladHaund în forumul E-mail SPAM