De ce sa nu mergi? Ai acum ocazia sa spui si altora ceea ce ai pe suflet si cine stie....plus ca e gratuit![]()
De ce sa nu mergi? Ai acum ocazia sa spui si altora ceea ce ai pe suflet si cine stie....plus ca e gratuit![]()
Crezi ca o sa aiba o asemenea sansa?
Neogen face acest seminar pentru a castiga mai multi clienti, nu pentru a-si recunoaste problemele sistemului.![]()
Cu stima,
Razvan Pop
Ma indoiesc ca or sa vorbeasca numai cei 3 mari si tari ai neogen-ului in timp ce restul vor sta cuminti cu mainile la spate, ascultatori si dornici de a aproba totul. E vorba totusi despre un seminar, si cred ca discutiile se vor putea lansa.....sper![]()
M-am gandit sa accept si sa iau o camera video sa filmez tot "evenimentul". Credeti ca o sa mi se permita accesul cu asa ceva ? Sau mai bine ar fi ca inainte de a accepta invitatia sa le cer mai multe detalii (si eventualsa fiu trecut pe o lista a celor care iau cuvantul... visez frumos
Oricum nu m-as simti bine in rolul de spectator, timpul meu este suficient de pretios ca sa ma rezum numai la asa ceva, mai ales ca trebuie sa ma deplasez in Bucuresti.
Am primit si eu astazi o invitatie la eveniment. Se pare ca ne vom vedea pe acolo.![]()
Buna din nou,
am revenit pentru a va invita la seminarul pe care Neogen il organizeaza in data de 23 noiembrie 2005, seminar despre care vad ca ati lansat deja discutii pe acest forum.
Celor care fac parte din programul de asociati/publicitate si au primit invitatia deja, le recomand participarea. Este o ocazie oportuna pentru toti cei care sunt interesati de programele de promovare online.
Numai bine!
Maria
http://seminar.neogen.ro
Eu n-am primit nimic, dar sunt mai putin interesat sa particip. In cazul in care o primesc o pot da altei persoane?
Surse neoficiale dau de inteles ca interesul fata de acest seminar a fost sub asteptari si de accea s-a luat decizia de a invita in mod gratuit afiliatii / adviserii Neogen. Eu cred ca totusi lucrurile nu stau chiar atat de prost si ca Neogen doreste totusi o relatie bazata pe incredere reciproca si acesta pare a fi primul pas spre reconciliere.
Din nefericire, nu voi putea participa la acest semniar programul meu suprapunandu-se cu programul seminarului.
Eu nu am primit nici o invitatie ca alti asociati de pe aici... (probabil pt ca sunt un asociat mic... doar 1200 useri neogen trimisi anu' asta...).
Oricum imi era greu sa vin. Cred ca am sa ma multumesc cu rezumatul de pe neogen.ro... poate o sa fie un pic mai stralucit decat newsletter-ul lor.
Astept impresii de-ale voastre in schimb.
Vremea ido Prognoza Cluj. Aici se învață istorie pentru bacalaureat.
Buna din nou,
Celor care au fost alaturi de noi la seminar le multumim inca o data, iar celor care nu au putut ajunge, le transmitem ca ii asteptam la seminarul urmator!
Prezentarile pot fi gasite la http://seminar.neogen.ro
Pe curand,
Maria
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)