Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 23

Subiect: Se poate afla ?

hyp3rion este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th November 2006
    Vârstă
    45
    Posturi
    107
    Putere Rep
    0

Implicit Se poate afla ?

Zilele trecute am vrut sa-mi inscriu site-ul pe dmoz. Si cum faceam pe Napoleon, adica ma ocupam de 10 lucruri odata nu mai tin minte daca l-am inregistrat sau nu. Exista o modalitate de a afla daca site-ul a fost propus si daca nu .... e vreo problema daca incerc sa-l inscriu din nou (presupunand ca l-am mai inscris odata.)

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    69
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    69

Implicit

Daca site-ul a fost editat si adaugat ..atunci el poate fi gasit. Eventual daca stii bine categoria.
    Daca nu, nu.

Poti incerca sa il retrimiti.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

zarathustra este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    29th December 2006
    Vârstă
    42
    Posturi
    78
    Putere Rep
    33

Angry

pai am adaugat si eu doua site-uri (acum 5 luni) si NOTHING... adica inseamana asta ca site-ul meu nu e "unic" si a fost respins , neah - in aceasi categorie (unde am adaugat si site-ul) e si colegi. ro, si ce? ...e mai "unic" decat al meu???
    ....sau editorii pentru categori sunt PUTUROSI ??? sau "lucrurile nu merg numai asa"?...
    acum o sa zica, ca dmozu' nu e loc pentru publicitate si ca wmasterii ar trebuii sa astepte si sa aibe rabdare ....bla bla ... pai daca sunteti EDITORI si nu faceti numic( 5 luni ), lasati pe alti sa devina EDITORI care o sa faca ceva...
    ...anyway is useless.....

Reputatie:
    69
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    69

Implicit

Cine te opreste sa devii editor. Eu?
    Eu nu aprob editori, defapt nici un editor roman nu o face, inca. Incearca sa te plangi altora.
    Ma indoiesc ca stii ce inseamna ODP si ce face el.

loredan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    10th May 2007
    Locaţie
    London, UK
    Vârstă
    46
    Posturi
    67
    Putere Rep
    33

Implicit

Citat Postat în original de zarathustra Vezi Post
    pai am adaugat si eu doua site-uri (acum 5 luni) si NOTHING... adica inseamana asta ca site-ul meu nu e "unic" si a fost respins , neah - in aceasi categorie (unde am adaugat si site-ul) e si colegi. ro, si ce? ...e mai "unic" decat al meu???
    ....sau editorii pentru categori sunt PUTUROSI ??? sau "lucrurile nu merg numai asa"?...
    acum o sa zica, ca dmozu' nu e loc pentru publicitate si ca wmasterii ar trebuii sa astepte si sa aibe rabdare ....bla bla ... pai daca sunteti EDITORI si nu faceti numic( 5 luni ), lasati pe alti sa devina EDITORI care o sa faca ceva...
    ...anyway is useless.....
    dmoz e un dinozaur care traieste din amintiri si istorii. Sunt alte directoare cu pr mare unde poti submite

sourcer este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    19th October 2006
    Locaţie
    Constanta
    Posturi
    133
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de loredan Vezi Post
    dmoz e un dinozaur care traieste din amintiri si istorii. Sunt alte directoare cu pr mare unde poti submite
    Da, dar se pare ca multa lume inca acorda o valoare mai mare site-urilor inscrie in dmoz
    Bla bla bla...

Reputatie:
    69
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    69

Implicit

Citat Postat în original de sourcer Vezi Post
    Da, dar se pare ca multa lume inca acorda o valoare mai mare site-urilor inscrie in dmoz
    Proabil de asta se si creaza mituri. Si mai ales, ca marea majoritate nu stiu o boaba despre DMOZ.
    Ei il considera doar un alt director.

Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    10th May 2007
    Locaţie
    London, UK
    Vârstă
    46
    Posturi
    67
    Putere Rep
    33

Implicit

Citat Postat în original de sourcer Vezi Post
    Da si nu... e evident ca a fi inscris in dmoz reprezinta un plus prin prisma PR-ului care il are, insa eu cred ca dmoz se afla pe o scala descendenta in acest moment.
    Faptul ca trebuie sa astepti luni sau chiar ani pentru a primi un raspuns (care de cele mai multe ori este negativ) a determinat pe multi webmasteri sa priveasca in alta parte. Iar povestile cu editori corupti nu pot decat sa alimenteze realitatea.

Reputatie:
    69
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    69

Implicit

loredan, daca webmasterii ar respecta cerintele ODP, adaugarile ar fi mai usoare. Dar nimeni nu isi bate capul..toti vor sa fie inscrisi in ODP indiferent unde.

Pentru ca un site nu e trimis unde trebuie, un editor trebuie sa il catelogeze si sa il trimita in posibila categorie. Editorul categoriei respective trebuie sa in revizuiasca si sa vada daca e un site trimis in categoria potrivita.

Daca e, editorul trebuie sa vada daca site-ul e in totalitate functional, are continut unic si deci daca poate fi adaugat.

Daca nu e, site-ul e retrimis catre o alta categorie in care un alt editor..sau nimeni, ar trebui sa il editeze.

Un editor are in asteptare (depinde de categorie) care 20-30 de site-uri pe putin, spre editare.

Faptul ca astepti luni sau ani sau ca raspunsul e negativ..nu tine decat de webmasteri si nu de editori. Editorii sint voluntari. Daca un editor nu editeaza un site timp de 3-4 luni, contul este dezactivat. Deci, ar trebui sa fie garantat 3-4 luni ca un site sa fie adaugat. Dar nu e asa..ptr. ca in loc sa adauge site-urile trimise..trebuie sa caute categorii bune ptr site-urile trimise gresit.

Editorii corupti care au fost raportati...au fost eliminati in timp. Exista editori corupti pentru ca webmaterii ii corup...si pentur ca webmasterii care stiu de existenta editorilor corupti..nu ii raporteaza.

Apoi despre DMOZ..el a fost construit ca un catalog web care eticheteaza site-urile ce detin continut unic. Si nu neaparat ca un director de link-uri.

Multi considera DMOZ ca un director oare care si isi trimit toate site-urile ca poate, poate, vor fi adaugati.

Daca ati citi documentatia propusa de ODP, unii intre voi ati intelege ce e ODP. Dar probabil e mai usor sa trimiti un site in ODP, ca in oricare alt director, ca si cum un site trimis e obligatoriu adaugat...asa cum alte directoare o fac.

Regulamentul ODP spune clar: nici un site care este trimis spre adaugare nu poate fi adaugat daca nu indeplineste anumite criterii. Site-urile trimise nu trebuiesc neaparat sau automat inscrse. Editorii trebuie sa evalueze un site. Si probabil multi nu vor o evaluare..ptr. ca de cele mai multe ori site-urile sint "rebuturi" sau special create pentru motoarele de cautare.

Calitatea unui director web sta in link-urile adaugate. Cu cat mai multe online, cu continut bun si cu functionalitate buna.....cu atat mai mult un director devine valoros.

Faptul ca inscriem site-uri in diferite directoare ptr. IBL-uri, nu inseamna ca acele directoare sint de calitate. E doar in IBL.
    Dar site-ul adaugat e printre cateva site-uri de p0rn, dating, warez, etc.
    Se stie ca in calculele facute de motoarele de cautare conteaza si "vecinii".

Imi plac oamenii care cred in mituri si nu stiu ce vorbesc. Au o sansa sa arate ceea ce nu cunosc.

Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    10th May 2007
    Locaţie
    London, UK
    Vârstă
    46
    Posturi
    67
    Putere Rep
    33

Implicit

"Apoi despre DMOZ..el a fost construit ca un catalog web care eticheteaza site-urile ce detin continut unic. Si nu neaparat ca un director de link-uri."

De acord cu tine...insa vezi tu multe dintre lucrurile precizate mai sus sunt din punctul meu de vedere idealul si teoria dmoz...putine dintre ele se lovesc cu realitatea si practica de zi cu zi. Am un website care are continut unic, si l-am submis in octombrie intr-o sub-categorie unde exista doar 6 websiteuri in acest moment si garantat editorul respectiv nu mai are nici un alt website de verificat in categoria respectiva (este o niche regionala si stiu pe toti cei din domeniul respectiv). De ce nu s-a intamplat nimic din octombrie? ei bine nu stiu raspunsul insa poate ai tu idee atata timp cat se pare ca ai cunostinte mai avansate in ceea ce priveste dmoz.

"Imi plac oamenii care cred in mituri si nu stiu ce vorbesc. Au o sansa sa arate ceea ce nu cunosc."

Poti sa dezvolti un pic ideea , te rog?

Marius

Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. cum pot afla pe ce pagina imi apare situl
    De daniweb în forumul Dezbateri SEM
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 27th May 2009, 17:58
  2. Se poate afla daca un site are sau nu vulnerabilitati?
    De thefan în forumul Server side
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 29th January 2009, 19:47
  3. Cum Pot Afla Daca Site-ul Mi-a Fost Respins?
    De Stelian în forumul DMOZ
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 22nd February 2006, 19:00
  4. Ce se afla dincolo de politica Neogen
    De tataraseni în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 130
    Ultimul Post: 10th February 2006, 13:50
  5. incepator: cum pot afla cat valoreaza un link?
    De Sorin Frumuseanu în forumul Link/banner exchange
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 4th August 2005, 19:20

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •