Rezultate 1 la 10 din 10

Subiect: cum pot afla pe ce pagina imi apare situl

daniweb este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Posturi
    310
    Putere Rep
    30

Implicit cum pot afla pe ce pagina imi apare situl

Exista o modalitate usoara de a gasi pe ce pagina in cautarile pe google imi afiseaza situl, fara sa verific eu manual fiecare pagina sa vad daca apare sau nu ?

thefan este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    30th December 2006
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    48
    Posturi
    1.433
    Putere Rep
    37

Implicit

Exista instrumente numite "search engine position tools" care fac exact acest lucru. Click de exemplu aici.
    Producător de content SEO în engleză. SEO de voie, de nevoie.

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    92
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    3.420
    Putere Rep
    92

Implicit

Recomand rank checker - un add on foarte bun pentru firefox. Poti adauga mai multe KW iar el iti returneaza rezultatele pt fiecare grup de cuvinte cheie. Il gasesti aici
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

bogdansbg este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    3rd March 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    21
    Putere Rep
    0

Implicit

Ia tati de Aici - eu folosesc scula asta saptamanal sa vad daca SEO-ul meu da rezultate Pana in momentul de fata mi se pare cel mai bun "verificator" de pozitii in Google.

Succes

Nosfer este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    7th July 2008
    Locaţie
    Sibiu
    Vârstă
    38
    Posturi
    1.196
    Putere Rep
    34

Implicit

nici un tool dintre alea nu mi se pare accurate. Eu sunt mai old fashion, le caut pagina cu pagina pana dau de ele si imi notez in fiecare saptamana ce s-a facut si cum a evoluat site-ul in rankings. Am niste liste extrem de bine organizate care ma fac sa cred ca gandesc mult mai bine decat robotelu' Google. El e IA, eu il manipulez.

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Posturi
    310
    Putere Rep
    30

Implicit

mersi de informatii

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    3rd March 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    21
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Nosfer Vezi Post
    nici un tool dintre alea nu mi se pare accurate. Eu sunt mai old fashion, le caut pagina cu pagina pana dau de ele si imi notez in fiecare saptamana ce s-a facut si cum a evoluat site-ul in rankings. Am niste liste extrem de bine organizate care ma fac sa cred ca gandesc mult mai bine decat robotelu' Google. El e IA, eu il manipulez.
    reply-urile de genul asta ma fac sa cred ca forumurile in Romania ar trebui interzise.

poti incerca "scula" data de mine si ai sa vezi cat de PRECISA este.

PS: Oldfashion mai inseamna ca atunci cand iti faci un site inca folosesti culori la fonturi si formatari in text fara CSS ?

Nosfer este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    7th July 2008
    Locaţie
    Sibiu
    Vârstă
    38
    Posturi
    1.196
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de bogdansbg Vezi Post
    reply-urile de genul asta ma fac sa cred ca forumurile in Romania ar trebui interzise.

poti incerca "scula" data de mine si ai sa vezi cat de PRECISA este.

PS: Oldfashion mai inseamna ca atunci cand iti faci un site inca folosesti culori la fonturi si formatari in text fara CSS ?
    copil, nu ma supara ca pierzi. Stiam de position trackerul de la Google si mai da rateuri din cand in cand. Sunt multe tool-uri d-astea care dau rateuri si decat sa ma complic cu asa ceva mai bine fac in stilul meu pentru ca ma organizez mult mai bine si vad tot ce se intampla.

Cat despre site-uri, fii fara griji, sbg.ro e un embrion nefecundat pe langa multe din proiectele mele. Ai inceput cu stangul, ai putea s-o iei mai incet pentru ca vad ca deja dezgropi threaduri vechi doar sa faci posturi si te crezi expert desi nu stii ce ingroapa matza in nisip.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    3rd March 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    21
    Putere Rep
    0

Implicit

Data fiind natura forumurilor din Romania unde jmekerii colcaie, voi evita sa intru intr-o controversa verbala cu tine pentru ca nu merita aceasta comunitate reactii negative si mai ales nu cred ca vrea nimeni sa vada amenintari atat de josnice ca ale tale.

In alta ordine de idei, iti lansez o provocare tip SEO si Constructiva, iata despre ce e vorba:
    - amandoi avem 2 siteuri embrionale nefecundate, daca o iau dupa pozitia in google dupa cuvinte importante (la tine: blog | la mine: webdesign).
    - avem 1 luna la dispozitie, impartita in 4 segmente a cate 1 saptamana in care ne "luptam" sa ne aducem siteurile in primele 10 pagini in Google.ro (pe Web)
    - saptamanal ne raportam pozitiile pe un topic pe care-l deschid special pt aceasta "lupta"
    - traficul monitorizat de un site specializat din RO sau alegem de pe net o chestie d-asta random.
    - nu folosim softuri de adaugare, totul "old style", by hand.
    - castiga cel care e mai sus in primele 10 pagini.

Avantaje: Bucuria ca o competitie ti-a adus o pozitie mai buna si dovedesti comunitatii ca esti un TRU Guru si ca n-ai degeaba sute de mii de posturi si ca esti un adevarat simbol.

Dezavantaje: Nu exista !

Ce se intampla daca pierzi ? Iti ceri scuze pentru toate marlaniile debitate fara cap si-mi pui mini-banner cu link pe prima pagina in blogul tau cu sigla mea rotunda si frumoasa.

Ce se intampla daca vei castiga ? Voi cere stergerea contului meu din acest sistem sa stii c-ai mai scapat de un tampit ca mine.

Ce zici ? Te simti in stare ?

Citat Postat în original de Nosfer Vezi Post
    copil, nu ma supara ca pierzi. Stiam de position trackerul de la Google si mai da rateuri din cand in cand. Sunt multe tool-uri d-astea care dau rateuri si decat sa ma complic cu asa ceva mai bine fac in stilul meu pentru ca ma organizez mult mai bine si vad tot ce se intampla.

Cat despre site-uri, fii fara griji, sbg.ro e un embrion nefecundat pe langa multe din proiectele mele. Ai inceput cu stangul, ai putea s-o iei mai incet pentru ca vad ca deja dezgropi threaduri vechi doar sa faci posturi si te crezi expert desi nu stii ce ingroapa matza in nisip.

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Posturi
    310
    Putere Rep
    30

Implicit

am gasit in google webmaster tools, versiunea noua ceea ce am cautat, e foarte bun toolul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Nu imi mai apare situl in google
    De daniweb în forumul Google
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 18th May 2009, 16:11
  2. Se poate afla ?
    De hyp3rion în forumul DMOZ
    Răspunsuri: 22
    Ultimul Post: 17th May 2007, 01:03
  3. Ce se afla dincolo de politica Neogen
    De tataraseni în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 130
    Ultimul Post: 10th February 2006, 12:50
  4. O pagina catre alta pagina ? Se penalizeaza ?
    De Cata. în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 17th September 2005, 11:20
  5. incepator: cum pot afla cat valoreaza un link?
    De Sorin Frumuseanu în forumul Link/banner exchange
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 4th August 2005, 18:20

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •