Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123
Rezultate 21 la 28 din 28

Subiect: Facebook Ads Fake Traffic ?

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    129
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    129

Implicit

titlul postului este gresit.

faptul ca un tool sau altul nu inregistreaza date (sau nu inregistreaza corect), nu inseamna fake.

Fb inregistreaza date pe baza pixelului propriu, ga pe baza scriptului propriu. Fiecare cu datele lui. Daca ambele nu sunt identice, nu inseamna fake.

Fb livreaza enorm pe mobil, iar acolo incepe joaca. Fiecare face ce vrea si instaleaza ce vrea pe mobil-ul lui. Foarte multi dau click din greseala (scroll la pagina, scroll-scroll, click, etc) si inchid imediat ce realizeaza ca au dat click.

GA nu inregistreaza tot, FB inregistreaza aiurea, etc. O sa inveti sa citesti datele dupa luni de zile. Traficul si likes sunt inutile, conversiile sunt cele care conteaza. Traficul consuma resurse inutil pe un magazin, iar like obtii usor cu o campanie de likes.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Americanu este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    27th October 2016
    Posturi
    7
    Putere Rep
    0

Implicit

Salut, cu campanie pe facebook nu am reusit nici eu, ex: vand cablu iphone 5 original, restrang device-urile sa se vada reclama doar pe ios, am selectat varsta pana in 50 ani incepand cu 20 si multe alte filtre care trebuia sa fie cineva interesat de acest produs, publicul eu zic ca l-am restrans cat se poate de bine , cu 100 lei investiti in campanie , nu a fost nici o conversie, culmea pretul cablului este mult mai mic decat la noumax sau istyle si este acelasi cablu original.

SergiuB este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    16
    Data înscrierii
    26th October 2016
    Locaţie
    Tirgu-Mures
    Posturi
    61
    Putere Rep
    16

Implicit

etelefonro in cazul tau nu prea poti spune ca dupa targhetarea facuta de tine cineva era interesat si de produs. Pentru ca e cam dificil; daca tu targhetezi de exemplu sa fie afisata reclama doar pe iOS si celor interesati de pagini din domeniu, accesorii telefoane, etc, aia nu inseamna ca respectivul user are si nevoie in momentul asta de acel cablu. Si eu am avut nevoie odata, am comandat de la o firma de pe internet si le-am dat si un like pe Facebook ca mi-a placut cum a decurs totul dar daca imi este afisat acum un anunt de genul, automat sar peste. Dar la tine intrebarea ar trebui sa fie alta: nu a existat conversie ca nu a ajuns user-ul pe site din Facebook sau a ajuns dar nu a cumparat ?

razva este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    21st May 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    345
    Putere Rep
    26

Implicit

Citat Postat în original de etelefonro Vezi Post
    Salut, cu campanie pe facebook nu am reusit nici eu, ex: vand cablu iphone 5 original, restrang device-urile sa se vada reclama doar pe ios, am selectat varsta pana in 50 ani incepand cu 20 si multe alte filtre care trebuia sa fie cineva interesat de acest produs, publicul eu zic ca l-am restrans cat se poate de bine , cu 100 lei investiti in campanie , nu a fost nici o conversie, culmea pretul cablului este mult mai mic decat la noumax sau istyle si este acelasi cablu original.
    cum ai facut promovarea? Cu boost post sau cu create an add?
    Ofer servicii de content writing !

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    27th October 2016
    Posturi
    7
    Putere Rep
    0

Implicit

Salutare.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    27th October 2016
    Posturi
    7
    Putere Rep
    0

Implicit

SergiuB, Nu m-a contactat nimeni pentru acel produs, ai dreptate ce spui , nici produsul nu este atat de vandut , totusi si cablurile originale se deterioreaza.

razva , create n add.

SergiuB este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    16
    Data înscrierii
    26th October 2016
    Locaţie
    Tirgu-Mures
    Posturi
    61
    Putere Rep
    16

Implicit

Bun, dar totusi am o curiozitate: au ajuns persoane pe site si nu au cumparat sau nu au ajuns deloc?

atomix este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    20
    Data înscrierii
    24th August 2014
    Posturi
    54
    Putere Rep
    20

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Dupa ce am verificat logs am vazut ca au fost trimise vizite, dar am observat ca sa atins limita de resurse la host si posibil site-ul sa fii fost nefunctional in momentul acela, ca rezultat vizitele nu au fost inregistrate la GA si nici la alt tool. Am lasat campania pana la 50 lei. Eu m-ai mult am vrut sa testez platforma sa vad cum functioneaza, cum reactioneaza oameni la reclama etc dar mai ales sa vad cate persoane sunt interesate sa intre pe site.

Din cate am citit pe net, sunt foarte multe cazuri in care oameni se plang ca facebook nu trimite traffic real. O sa incep o alta campania si o sa va tin la curent.

awstats.PNG

Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Facebook Fake Reviews
    De Ededd în forumul Discutii Social Media
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 14th October 2016, 21:43
  2. Facebook si like-urile fake.
    De Vali D în forumul Discutii Social Media
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 29th May 2015, 02:02
  3. Blocare Fake Traffic
    De demonbogdan în forumul Client side
    Răspunsuri: 0