salut,
am primit un credit pe bing ads si voiam sa va intreb daca ati folosit si cum ati reusit sa convertiti.
ce retele/produse de afiliere ati folosit pentru conversii ?
sunt binevenite si alte informatii sau statistici legate de bing.
salut,
am primit un credit pe bing ads si voiam sa va intreb daca ati folosit si cum ati reusit sa convertiti.
ce retele/produse de afiliere ati folosit pentru conversii ?
sunt binevenite si alte informatii sau statistici legate de bing.
Nu prea ai multe metode. Am incercat si eu in trecut.
ce ai incercat mai exact, daca poti spune?
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Salut,
Te pot ajuta eu sa stii! Astept mai multe informatii in pm
@mariandumitru, hold your horses. Incearca sa nu mai invii topicuri vechi. Am inteles ca ai o arie de expertiza foarte vasta, dar poate, mai intai de toate, ar fi frumos sa ne spui cate ceva despre tine, ca asa se cade cand esti nou intr-o comunitate. Zic si eu.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
marian, de ce informatii ai nevoie mai exact ?
dupa cum am spus, am primit un cupon la bingads si intrebam ce metode sunt de a transofrma acel "credit" in bani, pentru ca nu am prea multa experienta in bingads si nu stiu ce converteste mai bine.
marian n-a mai raspuns iar eu am un alt voucher bing.. deci revin cu aceeasi intrebare, poate au aparut intre timp niste persoane care au cochetat cu bing.
cum mi-ati recomanda sa folosesc cuponul pe bing ? afiliere ? RO sau US ? ce programe ati observat sa converteasca mai bine ?
Desi lui X ii merge foarte bine pe asigurari, tie iti poate merge foarte prost. Sunt atatia factori care trebuiesc luati in considerare (cuvinte targetate, persoanele targetate, landing page-ul si etc...)
Pana vei prinde ceva care sa-ti placa, asteapta-te sa "pierzi" muuulte cupoane.
Nu-ti ramane decat sa incerci tu.
ok si ce sa incerc mai exact ca nu mi-ai zis nimic concret ?
sunt constient ca nu exista formula WOW.
la ce retea sa aplic din afara ? am inteles ca bing accepta afilierea directa fara un landing page intermediar, ca sa-i spun asa. stie cineva cum e mai exact ?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)