As dori daca imi puteti spune , cum se fac acele mailuri personalizate cu imagini incluse , acele newslattere cu imagini incluse si link pe imagine.
Mersi
As dori daca imi puteti spune , cum se fac acele mailuri personalizate cu imagini incluse , acele newslattere cu imagini incluse si link pe imagine.
Mersi
Salut,
Eu folosesc pentru newsletter MailChimp. Poti avea free pana la 2000 de abonati si 12000 de trimiteri/luna.
Cred ca intrebarea lui se referea la cum se fac, nu cum se trimit.
ontopic:
se fac la fel ca o pagina web, adica HTML.
Sunt cateva exceptii, in sensul ca daca vrei sa arate la fel si in gmail si in yahoo si in clientii de mail, ar trebui sa folosesti tabele, nu div-uri, css-ul sa fie inline etc.
Practic faci pagina html cum stii si cum poti (in notepad, dreamweaver, alte unelte pe care le folosesti, sau poti face designul in photoshop si apoi il tai pt html etc)
Apoi iei sursa si o pui in email (vei avea nevoie de un client de mail, in yahoo si gmail nu poti pune html curat).
Magazinele mari care trimit newsletters fac poza mare in photoshop, apoi o taie bucati, incadreaza totul in tabele si pun link pe fiecare poza.
De exemplu la Altex:
![]()
Tot acolo le si poate face, foarte usor. Sunt sabloane disponibile...
D-asta i-am si sugerat MailChimp
E cod HTML cat mai simplu, mailchimp ofera sabloane gratuite si te poti uita in cod.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)