M-am întrebat mereu asta, dar nu am testat niciodată. Poate crește un site pe care este postat zilnic content, dar nu beneficiază de nicio campanie de link building sau alte strategii de promovare?
M-am întrebat mereu asta, dar nu am testat niciodată. Poate crește un site pe care este postat zilnic content, dar nu beneficiază de nicio campanie de link building sau alte strategii de promovare?
Daca e indexat, 100% creste. Dar intrebarea nu este clara, pentru ca nu ai termen de comapratie. Creste fata de ce anume? Fata de el insusi sigur ca va creste, deoarece vor fi tot maimulte articole indexate, tot mai multe links interne.
De unde pana unde mai exact?
Trust, but verify.
Daca intrebarea se refera la cat de sus poti ajuge pe "rca ieftin" numai din content, rapsunsul e nu prea sus... daca te referi la "camile albastre" poti fi primul din ceva optimizare onpage. Pentru restul keywords, undeva la mijloc... intrebarea e mult prea vaga. Cat de sus poti ajunge depinde enorm de la nisa la nisa, evident ca tu fara links nu poti ajunge pe prima pagina pe keywords cu concurenta, unde sunt site-uri cu (zeci de) mii de links.
De crescut evident va creste, dar daca ajungi de pe 108 pe 74 nu faci nicio afacere.
Retired
Pe o nisa pe care concurenta nu publica articole, iar eu publicam, am ajuns pe locul 2, doar din content+cateva directoare pe keyword cu 7000 cautari lunare. Dupaia, a ramas acolo cateva luni, fara niciun link. Deci contentul a contat foarte mult. Daca gasesti o nisa ok, se poate. Iti dai seama ca nu vei ajunge vizibil pe it&c sau fashion doar pe content..
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)