O alta varianta ok mi se pare whatsmyserp.com![]()
Eu am testat acest lucru, punand online site care nu ofera un serviciu anume dar care are cuvantul cheie in numele de domeniu.
Sunt foarte surprins cum acel site fara promovare, dar absolut nici una, fara nici un backlink, mi-a depasit site-ul principal in SERP, ambele fiind pe prima pagina in google.
Asta da de gandit asupra importantei si a rolului promovarii unui site prin mijloace artificiale.
Site-ul despre care vorbesc, repet, un site test inactiv, este agentie-matrimoniala.ro repus online de vreo 6 luni, vechine nume de domeniu 2009. Asadar este posibil, este simplu, uneori ciudat.... sa ajungi pe prima pagina in Google, fara nici un pic de promovare sau continut actualizat in mod regulat.
Aproximativ 31.300 (de) rezultate (0,30 secunde) - poate iti zic mai multe colegii mai experimentati, dar la ce vad eu pe prima pagina .. nu mi se pare ca e de mirare pentru un EMD.
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)