am vazut pe mai multe site-uri reclame adsense personalizate.. fonturi diferite, marimi ale blocurilor diferite..
stie cineva cum se poate face asta?
am vazut pe mai multe site-uri reclame adsense personalizate.. fonturi diferite, marimi ale blocurilor diferite..
stie cineva cum se poate face asta?
Am un Catalog afaceri
Contul Adsense-->Configurare Adsense-->Adsense pentru continut--> O singura pagina--> Acolo ai putin mai jos o sectiune "Alegeţi formatul publicitar şi culorile" unde iti alegi culorile, formatul,colturile, dimensiuni,etc. -->Trimiteti si obtineti codul.
Presupun ca la asta te-ai referit.
este vorba despre conturile adsense premium. oricine poate sa aplice pentru un astfel de cont, insa conditia este ca site-ul pentru care aplica sa aiba peste 20 de milioane de afisari ale reclamelor google sau peste 5 milioane de search-uri in google adsense search pe luna asta ar inseamna undeva la peste 150.000 de cautari in fiecare zi
cine ajunge sa aiba un astfel de cont de adsense, poate sa-si modifice dimensiunea textului din reclame sau chiar sa scoata chestia aia cu "Ads by Google".
Succes!
keep dreaming...
desi citisem undeva despre un mic truc (ceva java) pt a afisa reclamele in alt stil. Dar nu cred ca e legal.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)