Rezultate 1 la 9 din 9

Subiect: Acelasi script de Trafic.ro pe mai multe siteuri... e posibil?

Netul este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    5th January 2006
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    46
    Posturi
    1.065
    Putere Rep
    47

Implicit Acelasi script de Trafic.ro pe mai multe siteuri... e posibil?

Sa zicem ca am mai multe siteuri (domenii diferite). E voie sa pun acelasi script de contorizare de la Trafic.ro (ce contorizeaza un singur domeniu) pe toate aceste siteuri diferite? Stiu ca nu pare logic si ca nu este voie, dar am vazut locul 3 in trafic.ro (jucaushii.ro) si ma miram ca un site ce nu are mai nimic special are atat de multi vizitatori.
    Vedeti http://www.jucaushii.ro/ apoi http://www.playfuls.com/ , siteurile sunt identice, insa traficul de pe al doilea site se inregistreaza tot in contul siteului Jucaushii.r, si nu mi se pare normal, pt ca sunt doua domenii diferite. Asa am si eu vreo 6 siteuri si o sa pun acelasi script de trafic care sa contorizeze www.Netul.ro , sa vedeti ce cresc brusc in trafic . Avand in vedere ca siteul respectiv se afla atat de sus si nimeni nu zice nimic, inseamna ca e voie sa se faca asa ceva, desi mie nu mi se pare normal... Voi ce ziceti?

Duncan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    26th October 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    135
    Putere Rep
    36

Implicit

Mda, parca s-a mai vorbit pe SeoPedia despre asta (if I remember correctly)...oricum, am citit si eu aici acum ceva vreme despre Jucaushii si trafic.ro. Inca o dovada ca trafic.ro s-a dus de rapa!
    semnatura conforma cu regulamentul

Ben Boingeanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    12th July 2004
    Locaţie
    Suceava
    Posturi
    1.722
    Putere Rep
    44

Implicit

Este voie asa ceva. Singura conditie este ca site-urile sa apartina aceleiasi retele de site-uri.
    Boingeanu Ben

Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    5th January 2006
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    46
    Posturi
    1.065
    Putere Rep
    47

Implicit

Si eu cum dovedesc ca sunt toate ale mele? Daca pun scriptul pe mai multe siteuri...

Stelian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    6th February 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    42
    Posturi
    331
    Putere Rep
    35

Implicit

Cred ca cel mai simplu ar fi sa iei legatura cu cei de la trafic.ro. Sigur te vor lamuri pe deplin.

lixor este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    11th February 2005
    Locaţie
    craiova
    Vârstă
    47
    Posturi
    413
    Putere Rep
    38

Implicit

acum ceva timp le-am scris eu intrebindu-i daca pot sa pun acelasi cod pe un subdomeniu al site-ului cu care eram in scris in trafic.ro. site-ul era de matrimoniale, subdomeniul - sonerii pt. tel. mi-au raspuns ca nu se poate pt. ca sunt din categorii diferite. m-am inscris si cu subdomeniul si am obtinut un alt cod pe care l-am inserat in paginile subdomeniului respectiv.
    acum nu stiu ce sa-ti zic, vad ca neogen apare cu un singur cod "portal neogen" si acolo au de toate...

Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    5th January 2006
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    46
    Posturi
    1.065
    Putere Rep
    47

Implicit

Eu am acelasi script pe toate subdomeniile, desi sunt categorii diferite, si e normal sa fie asa daca e un portal, doar e acelasi site. Asa e si pe toate portalurile mari, acelasi script pe fiecare subdomeniu. Cel mai bine pui tu codul peste tot fara sa-i intrebi pe ei. Daca ai dupa aceea probleme, nu ramane decat sa faci scandal pe forumuri, ca se pare ca-s cam nesimtiti astia de la trafic... Cand e vorba de siteuri mari, din care le ies banul, nu se mai tine cont de nici o regula, dar cand e vorba de siteuri mai mici, imediat se iau de tine. Nereguli in legatura cu trafic.ro s-au semnalat cam pe toate forumurile romanesti, dar au luat vreo masura importiva celor care le incarca? Normal ca nu, ca doar de acolo ies banii lor. Daca vrei intr-adevar sa sti statistici cat mai exacte despre siteul tau, mai bine instaleaza separat un script de trafic. Eu de exemplu folosesc si PhpTrafficA care mi se pare f bun, si are de 10 ori mai multe detalii decat trafic.ro. Trafic.ro mi se pare util doar daca vrei sa bagi reclama pe site...

Ben Boingeanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    12th July 2004
    Locaţie
    Suceava
    Posturi
    1.722
    Putere Rep
    44

Implicit

Netul - ca sa fie contorizate mai multe site-uri pe acelasi id, trebuie sa editezi la descrierea din contul trafic.ro site-urile alternative, unde vei specifica toate site-urile monitorizate. Altfel nu merge.

P.S. mai uita peste definitia unui "web portal" ca sa vezi cat mai ai pana acolo
    Boingeanu Ben

biaterm este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    1st June 2006
    Posturi
    29
    Putere Rep
    35

Implicit

Citat Postat în original de Ben Vezi Post
    Netul - ca sa fie contorizate mai multe site-uri pe acelasi id, trebuie sa editezi la descrierea din contul trafic.ro site-urile alternative, unde vei specifica toate site-urile monitorizate. Altfel nu merge.

P.S. mai uita peste definitia unui "web portal" ca sa vezi cat mai ai pana acolo
    incearca statistic.ro iti permite sa adaugi pana la 8 domenii/subdomenii.
    Ultima modificare făcută de Krumel; 11th January 2007 la 14:19.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Mai multe domenii acelasi website
    De resahc în forumul Google
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 27th May 2010, 14:21
  2. Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 15th May 2009, 13:15
  3. Mai multe domenii = acelasi site!
    De dragoserv în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 26th October 2007, 11:29
  4. Mai multe domenii, acelasi site
    De freesco în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 1st September 2007, 13:31
  5. Mai multe site-uri pe acelasi continut
    De Psyche în forumul Google
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 28th December 2006, 14:20

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •