Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 12

Subiect: Buget de 800 Euro/luna .Care sunt modalitatile cele mai eficiente de promovare ?

evolution este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    29th October 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    997
    Putere Rep
    38

Implicit Buget de 800 Euro/luna .Care sunt modalitatile cele mai eficiente de promovare ?

Am un site de dating online pe care vreau sa il promovez.M-am gandit la bannere afisate pe alte situri,prin intermediul agentiilor de publicitate(Arbomdia,Neogen,Boom etc). De ex pt promovare in 3w.playboy ,cu 135.000 vizitatori pe luna, pretul este 10E pe mia de clickuri(CPM).Exista posibilitatea ca aceste clickuri sa fie false,adica sa fie generate de diverse softuri -astfel pot cheltui banii fara rezultat? Mie imi convenea afisarea unui banner timp de ..,iar nu CPM,dar pe siturile cu ceva trafic nu prea gasesti. Astept sfaturile vostre.

Multumesc.

Bruzli este deconectat Administrator
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    25th April 2005
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    46
    Posturi
    980
    Putere Rep
    42

Implicit

10E pe mia de click-uri? 1 cent/click? nu cred ca e corect.

Marius Ciocan este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    6th September 2005
    Locaţie
    Melbourne
    Vârstă
    48
    Posturi
    408
    Putere Rep
    37

Implicit

Citat Postat în original de evolution Vezi Post
    ....De ex pt promovare in 3w.playboy ,cu 135.000 vizitatori pe luna, pretul este 10E pe mia de clickuri(CPM).....
    Fara suparare dar si tu faci una din cele mai des intalnite greseli la cei care sunt incepatori in cumpararea de publicitate online. CPM = cost per mie = suma oferita pentro o mie de AFISARI (si NU de clickuri).

Deci ai avut o oferta de 10 EUR/1000 afisari. Plecand de la presupunerea ca vei avea o rata de click de 2% (care este considerata buna in industrie) rezulta ca pentru 20 de clickuri vei plati 10 EUR, deci 0.5 EUR/click.
    Interesat in linkuri quality din siteuri in engleza cat si in acces in PBN.uri non publice. Please PM.

Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    29th October 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    997
    Putere Rep
    38

Implicit

Am inteles acum .Asta inseamna ca este destul de scump un click. Costul pe timpul de afisare al unui banner(ex banner afisat pe prima pagina timp de 30 zile cu pret fix de x Euro,indiferent de nr de afisari si de clickuri) pare cea mai avantajoasa metoda.
    Ce metode de promovare imi mai puteti sugera ?

lixor este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    11th February 2005
    Locaţie
    craiova
    Vârstă
    47
    Posturi
    413
    Putere Rep
    38

Implicit

salutare evolution

eu sfaturi nu am insa am un site de matrimoniale in limba romana www.ecupidon.ro si am si o oferta de publicitate. daca doresti poti sa te uiti peste ea, poate te va interesa

kevinro este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    28th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    369
    Putere Rep
    37

Implicit

Bugetul e destul de generos... in sensul ca nu e cel mai mic pe care l-am vazut , dar nisa asta e atat de plina...

Sugestii:

1. Ptr. branding / constientizare
    Cred ca un AdWords cu target pe numele principalelor site-uri concurente ar fi cea mai buna investitie. Adica: 1000 de insi cauta zilnic "noi2" (presupun!... vezi tu daca e adevarat), 30 or da click si pe site-ul tau. 5 concurenti majori x 30 de clickuri => 150 de vizitatori pe zi. Ar fi insa 2 probleme, 1: s-ar putea ca fiecare click sa coste destul de mult, si 2: i-ai adus la tine: so what? Site-ul tau e gol, n-ar profile, n-are nimic. De aceea, >

2. Marketing de inceput: mesajul campaniei PPC, eventual directionata "bulk" si pe Neogen, sa fie de genul: "Fa-ti un cont, castiga ceva [un telefon mobil, un Ipod... vezi tu]". In felul asta stimulezi userii sa isi dechida conturi, chestie vitala pe un site de acest gen. Deci bagi x% din buget in campanie si x% in brizbrizul pe care il dai premiu. Dupa ce iti creezi o baza de useri, o sa-ti fie usor sa dezvolti mai departe site-ul.

Succes
    Lucian

Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    29th October 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    997
    Putere Rep
    38

Implicit

kevinro Mi-am notat prima idee. La a doua ma mai gandesc ,poate avea chiar si efect negativ,oamenii nu prea mai cred in chestiile astea cu premiile ,poate doar in cazul brandurilor de notorietate . Astept si alte solutii. Multumesc.

RedPoint Guest

Implicit

Poate te pot ajuta si eu prin siteul meu (vezi semnatura)
    ...pentru preturi va trebui sa te inregistrezi ca Sponsor/Ofertant.

Daca nu-ti place preturile sau conditiile, poti sa radiezi contul.
    Deci fara spam ulterior, fara obligatii.

Ciao

Antauri este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    16th December 2006
    Posturi
    10
    Putere Rep
    0

Implicit

Parerea mea e sa mergi pe ReviewMe[dot]com si sa platesti cateva review-uri ce, dand legaturi directe pe site-uri de specialitate, iti vor creste PR-ul. Try it. E cel mai bun.

SeerKan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    25th August 2006
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    746
    Putere Rep
    39

Implicit

Eu iti pot garanta cel putin 1000 click-uri /zi(daca ai un banner cat de cat atractiv) la un pret bun. Daca esti interesat ma gasesti pe yahoo id srkhost sau telefon 0729126838. (siturile au ca vizitatori principali adolescenti/adulti cu varste intre 14-25 ani)
    Administrare linux, hosting, domenii si SSL. Orice pachet de gazduire la 1 euro /3 luni ! Comanda pe http://www.hosthash.com prin cuponul "SEOPEDIA1"

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Buget de 300 euro/luna, cum sa-i investesc cu cap?
    De papucei în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 40
    Ultimul Post: 17th April 2011, 00:39
  2. Vand banner cu 20 euro/luna!
    De matican în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 12th July 2009, 12:03
  3. Care sunt modalitatile de plata in Rusia/CSI ?
    De hl2u în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 29th October 2008, 12:19
  4. oferta: 7 site-uri pr 2 - 10 euro/luna
    De delpi în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 25th June 2008, 09:13
  5. Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 1st October 2007, 11:30

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte