Eu am acelasi script pe toate subdomeniile, desi sunt categorii diferite, si e normal sa fie asa daca e un portal, doar e acelasi site. Asa e si pe toate portalurile mari, acelasi script pe fiecare subdomeniu. Cel mai bine pui tu codul peste tot fara sa-i intrebi pe ei. Daca ai dupa aceea probleme, nu ramane decat sa faci scandal pe forumuri, ca se pare ca-s cam nesimtiti astia de la trafic... Cand e vorba de siteuri mari, din care le ies banul, nu se mai tine cont de nici o regula, dar cand e vorba de siteuri mai mici, imediat se iau de tine. Nereguli in legatura cu trafic.ro s-au semnalat cam pe toate forumurile romanesti, dar au luat vreo masura importiva celor care le incarca? Normal ca nu, ca doar de acolo ies banii lor. Daca vrei intr-adevar sa sti statistici cat mai exacte despre siteul tau, mai bine instaleaza separat un script de trafic. Eu de exemplu folosesc si PhpTrafficA care mi se pare f bun, si are de 10 ori mai multe detalii decat trafic.ro. Trafic.ro mi se pare util doar daca vrei sa bagi reclama pe site...

Răspunde cu citat