Se poate, scrie aici "Vreau sa folosesc banner propriu (stiu HTML), afiseaza doar codul pentru linkul meu"
Se poate, scrie aici "Vreau sa folosesc banner propriu (stiu HTML), afiseaza doar codul pentru linkul meu"
da, de asta vorbeam si eu, insa inainte cred ca era in josul listei, utima. acum bagata printre bannere nu am mai vazut-o deloc
mersi
Calin F. - NeogenPagina Rate-card nu e perfecta. Am semnalat deja colegilor mei de la Publicitate ca nu e prea clar daca se refera la toate tipurile de targetare oferite de neogen - site-selection, contextuala si demografica (si atunci unde-s preturile la click si publi-message?) sau doar la site-selection (si atunci unde-s preturile la celelalte formate acceptate de neogen, si ce cauta acolo emailing si alte produse ‘demografice’). Sper ca vor modifica zilele urmatoare - oricum, nu asta e principala problema.
Principala problema, cum o vad eu, este ‘de ce sint preturile atat de mici?’. In perioada urmatoare vom introduce o facilitate care le va permite site-urilor asociate sa-si stabileasca propriile preturi (posibil ca in anumite limite, inca n-am decis), dar explicatia este alta: PENTRU CA NE PASA DE CLIENTI. O sa ziceti ca e o chestie banala, ca tuturor providerilor de servicii publicitare le pasa de clienti, intr-un fel sau altul. Ei bine, nu este asa
Sursa - vivi.ro
In sfarsit... am prins un click de 10 eurocenti
Mi se pare mie sau lumea a inceput sa migreze spre alte mijloace de promovare ?
PS : Off-topic ! Ce sistem imi recomandati pentru a pune la punct un sistem gen neogen ? Nu-mi permit sa investesc mai mult de 300 de euro intr-un asemenea script.
Sa mai pui un zero cel putin... Daca nu iti permti mai mult de trei sute, mai bine uiti de idee... Ori bagi bani si il faci sa merite, ori.. n-are rost..Ce sistem imi recomandati pentru a pune la punct un sistem gen neogen ? Nu-mi permit sa investesc mai mult de 300 de euro intr-un asemenea script.
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)