Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 19

Subiect: Nou la NEOGEN

pstefan75 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    28th August 2006
    Posturi
    106
    Putere Rep
    34

Implicit Nou la NEOGEN

Neogen s-a hotarat in sfarsit sa aiba o transparenta mai mare (impropriu spus, pentru ca inainte nu exista aproape deloc) afisand ratecard-ul pentru siteurile din retea. Le gasiti aici:
    Ratecard Neogen

Se gasesc insa doar primele zece din fiecare categorie si ca sa fiu mai exact, in fiecare categorie sunt trecute toate siteurile ce apartin retelei neogen si apoi in cate locuri mai raman din 10, sunt trecute siteurile asociate in ordinea traficului/nr de afisari reclame.

Toate siteurile asociate vad ca au 2 euro, iar cele apartinand neogenului 3, 4 sau chiar 5 euro, desi unele siteuri asociate au o "popularitate" mai mare decat sectiunea neogenului din acea categorie. Cel mai evident/clar exemplu il constituie categoria divertisment.

Felicitari celor de la Neogen pentru pasul inainte, insa mai au de lucrat.

tataraseni este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    15th July 2005
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.482
    Putere Rep
    41

Implicit

Si totusi modificarile anuntate incepand cu 15 octombrie nu se vad inca. Ma refer la CPC...

Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    28th August 2006
    Posturi
    106
    Putere Rep
    34

Implicit

Toate campaniile cumparate inainte de 15 oct vor merge pe aclesi pret pana la 15 nov pe acelasi pret.
    Pentru ca apreciem increderea in serviciile noastre si suntem siguri ca v-ati convins pana acum de calitatea acestora, va oferim o perioada de gratie pana sa se aplice si in cazul dvs. schimbarile serviciului nostru. Astfel, campaniile CPC active vor putea continua pana la data de 15 noiembrie 2006, conform preturilor setate de dvs. Dupa aceasta data, vom aplica in mod automat noile tarife.
    - Mail Neogen

kevinro este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    28th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    369
    Putere Rep
    36

Implicit

Ar fi ideal daca ar publica toata lista de site-uri asociate, indiferent de trafic. Si daca ai putea sa iti targetezi pozitiv campania (adica sa alegi site-urile x, y, z) nu doar negativ (sa respingi site-urile x, y, z).
    Lucian

myamar este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bacau
    Vârstă
    48
    Posturi
    540
    Putere Rep
    40

Implicit

Ca si la adwords, se poate targeta per site dar numai CPM. Daca iti planuiesti totul cum trebuie poti obtine un CTR mai mare decat la CPC si iesi chiar mai ieftin.

Netul este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    5th January 2006
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    46
    Posturi
    1.065
    Putere Rep
    46

Implicit

La mine nu merge Neogen, nu se incarca scriptul de monitorizare, nici siteul lor nu se incarca.... Asta de dimineata, de vreo 4 ore.

lixor este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    11th February 2005
    Locaţie
    craiova
    Vârstă
    46
    Posturi
    413
    Putere Rep
    37

Implicit

ca tot suntem la probleme cu neogen stie cineva daca exista posibilitatea din cont sa poti selecta un link text si nu un banner pt. promovarea CPA a unui serviciu neogen. in particular ma intereseaza pt. noi2. acum ceva timp stiu ca existau si link-uri text sau posibilitatea sa-ti creezi propriul banner pt. codul care ti-l dadeau ei... acum nu mai gasesc asa ceva

myamar este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bacau
    Vârstă
    48
    Posturi
    540
    Putere Rep
    40

Implicit

Se poate, scrie aici "Vreau sa folosesc banner propriu (stiu HTML), afiseaza doar codul pentru linkul meu"

lixor este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    11th February 2005
    Locaţie
    craiova
    Vârstă
    46
    Posturi
    413
    Putere Rep
    37

Implicit

da, de asta vorbeam si eu, insa inainte cred ca era in josul listei, utima. acum bagata printre bannere nu am mai vazut-o deloc
    mersi

Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    28th August 2006
    Posturi
    106
    Putere Rep
    34

Implicit

Pagina Rate-card nu e perfecta. Am semnalat deja colegilor mei de la Publicitate ca nu e prea clar daca se refera la toate tipurile de targetare oferite de neogen - site-selection, contextuala si demografica (si atunci unde-s preturile la click si publi-message?) sau doar la site-selection (si atunci unde-s preturile la celelalte formate acceptate de neogen, si ce cauta acolo emailing si alte produse ‘demografice’). Sper ca vor modifica zilele urmatoare - oricum, nu asta e principala problema.

Principala problema, cum o vad eu, este ‘de ce sint preturile atat de mici?’. In perioada urmatoare vom introduce o facilitate care le va permite site-urilor asociate sa-si stabileasca propriile preturi (posibil ca in anumite limite, inca n-am decis), dar explicatia este alta: PENTRU CA NE PASA DE CLIENTI. O sa ziceti ca e o chestie banala, ca tuturor providerilor de servicii publicitare le pasa de clienti, intr-un fel sau altul. Ei bine, nu este asa
    Calin F. - Neogen

Sursa - vivi.ro

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. neogen.ro
    De Adrian Poputoaia în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 22nd June 2008, 11:31
  2. Potriviri.ro vs. Neogen
    De Netul în forumul Plagiat
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 18th December 2006, 13:14
  3. bestjobs & neogen
    De Bruzli în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 11th December 2006, 10:33
  4. SPAM: Neogen.ro
    De Cristian Mezei în forumul E-mail SPAM