Haide sa incercam sa vb direct pe ro.Pe majoritatea asta intereseaza sa faca bani la ei in tara.Dar normal ca sunt si f. multe exceptii.ex.Hai sa o luam asa
Daca vrei sa oferi servicii,ex,cazare costinesti, clar lumea se va duce catre exact mach,Ofera servici nu au nimik de pierdut, decat de castigat daca ajunge top 5.
Daca vrei sa vinzi o carte,o idee,etc si aicea tot pe exact mach te duci sau pe numele tau personal (daca crezi ca merita)
Daca vinzi reclame pe site CLAR te bazezi pe Brand,trafic.facebook,twiter,etc sunt mai multe stiu multi despre ce vb
Daca vrei un magazin online.Nu Poti face mare lucru cu rosii-cartofi.ro chiar daca ajungi numaru 1 la ambele cuvinte,Multa lume va tine minte ex.Legume.ro este mult mai sanatos din pct de vedere comercial.Daca te bazezi strict pe trafic normal ca vei alege exact mach este mai usor de urcat nu cu mult dar are un avantaj de 20%.
Sunt mai multi factori conteaza,desgin,usurita,claritate,transparenta mai noi,si etc lista e lunga
Seopedia.ro nu cred ca se bazeaza pe *forum
seo* ar fi dezastru daca s-ar baza pe asta.multi factori fac forumul sa functioneze si sa ajute multi si pe mine si pe alti.Scuze daca n-am scris gramatical dar am scris in fuga.