Au primit penalizare, fara
seo de 1 an.
Au primit penalizare pentru ca au facut cateva greseli importante, este penalizare de algoritm.
De exemplu au peste 80% din link-uri cu ancora web design, majoritatea link-uri nerelevante, ma mir cum nu au fost penalizati pana acum si cum de erau pe locul 2 cu un astfel de SEO, pe o nisa unde teoretic ar trebui sa fie multi profesionisti.
Ori multi de pe web design nisa fac SEO dupa ureche, si stiu doar ca trebuie sa aduca link-uri cu PR mare, nu conteaza cum in ce fel si asa mai departe, ori nu este concurenta adevarata

Postat în original de
Tom
Ciudatenia maxima e faptul ca au primit mailuri de "cumparat" linkuri pr6+ din cateva retele, fix din ziua cu penalizarea

Nu veau sa fiu "paranoia", dar ar fi ceva destul de grav, daca asta devine strategie de vandut linkuri.
Astfel de oferte primesc si eu saptamanal, sunt spamuri, si din ce am inteles sunt multe site-uri penalizate care au cumparat prin astfel de oferte, pentru ca google stie de unele din astfel de retele de vandut link-uri si monitorizeaza ce site mai apare cu link-uri de la ei
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama