Pagina 42 din 51 PrimulPrimul ... 324041424344 ... UltimulUltimul
Rezultate 411 la 420 din 506

Subiect: Lista Directoare Romanesti de Articole

indiscutabil34 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    12th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    377
    Putere Rep
    34

Implicit

@adrian_gpj dar de ce linkurile din articole sunt nofollow? Din cate vad, nici articolele deja prezente acolo nu sunt unice, sunt copiate din alte parti.

adrian_gpj este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    22
    Data înscrierii
    14th April 2014
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    89
    Putere Rep
    22

Implicit

Citat Postat în original de indiscutabil34 Vezi Post
    @adrian_gpj dar de ce linkurile din articole sunt nofollow? Din cate vad, nici articolele deja prezente acolo nu sunt unice, sunt copiate din alte parti.
    Toate articolele prezente pe portal sunt introduse de administratorii portalului si sunt UNICE . NU avem nici un articol copiat . In articolele postate, fiecare a dat nofollow sau follow la linkurile din articol dupa bunul plac, deci nu este un default nofollow la linkurile din articole.
    Daca cineva propune pentru publicare vreun articol care respecta regulile de acceptare va avea linkul asa cum si-l pune singur in articol.

Daca tot afirmi ca sunt copiate din alte parti , te rog arata-mi un ARTICOL copiat....stii unii au tendita de face postari doar de dragul de a scrie pe forumuri fara nici un pic de research in prealabil.

Daca ai fi cat de cat atent la ce am scris in post ...este deschis doar de 4 zile portalul (si inca mai sunt putine modificari care le facem din mers la css) ....deci nu vei gasi indexate articolele in google daca te chinui sa cauti)
    Ultima modificare făcută de adrian_gpj; 23rd May 2014 la 16:00. Motiv: adaugari

Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    12th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    377
    Putere Rep
    34

Implicit

Iti dai seama ca nu am stat sa verific toate articolele, insa articolul asta: Operațiuni bancare la termen, tot ceea ce trebuie să știi este copiat de pe referatfree.ro, mai exact de aici: http://referatfree.ro/referat-econom...edere.rar.html. Nu scrie nimeni pe forum doar de dragul de a scrie, ai prezentat un director de articole, ti-am prezentat minusurile si nelamuririle.

Benko Zoltan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Vârstă
    53
    Posturi
    359
    Putere Rep
    25

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de adrian_gpj Vezi Post
    Daca tot afirmi ca sunt copiate din alte parti , te rog arata-mi un ARTICOL copiat....stii unii au tendita de face postari doar de dragul de a scrie pe forumuri fara nici un pic de research in prealabil.
    Referitor la articolul sus amintit, chiar daca nu este copiat dar are paragrafe copiate din alta parte. Incearca sa verifici articolul cu duplichecker.com, partile copiate sunt inrosite. La articolul respectiv mi-a aruncat afara cel putin trei linkuri unde apar paragrafe asemanatoare. Normal un articol nu trebuie sa aiba paragrafe copiate, acest lucru arata ca este un articol preluat si schimbat. Unii nu inteleg diferenta intre a te inspira si a copia, cand te inspiri dintr-un alt articol nu pastrezi structura articolului, structura paragrafelor etc. scrii totul cu cuvintele tale bazandu-te pe informatiile respective si atunci nici un program de verificare nu o sa-ti arunce afara articolul ca si copiat. Este adevarat, acest lucru inseamna mai multa munca.

Reputatie:
    22
    Data înscrierii
    14th April 2014
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    89
    Putere Rep
    22

Implicit

Citat Postat în original de indiscutabil34 Vezi Post
    Iti dai seama ca nu am stat sa verific toate articolele, insa articolul asta: Operațiuni bancare la termen, tot ceea ce trebuie să știi este copiat de pe referatfree.ro, mai exact de aici: http://referatfree.ro/referat-econom...edere.rar.html. Nu scrie nimeni pe forum doar de dragul de a scrie, ai prezentat un director de articole, ti-am prezentat minusurile si nelamuririle.
    Este mare diferenta in copia si a te inspira, subscriu si celor spuse de @Benko Zoltan , in fine nu este o scuza ..am sa atrag atentia autorului.
    Si da nu scrie nimeni pe forum de dragul de a scrie, scrie cu un scop ...acela de a-si promova situl,directorul,afacerea,etc si de foarte putine ori in dorinta de a ajuta, uneori si ajutaul acesta aparen gratuit are multe substraturi.

Multumesc tuturor pt sesizari

teodor98 este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    22nd July 2012
    Locaţie
    GB
    Posturi
    149
    Putere Rep
    0

Implicit

Epedia.ro - Articole de calitate. Intrebari si Raspunsuri mai traieste?
    mai se ocupa cineva de acest director?
    vad ca din septembrie anul trecut nu s-a mai publicat nimic..!

Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    12th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    377
    Putere Rep
    34

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

@Adrian, cu totii ne inspiram, dar nu ne inspiram motamo, daca intelegi ce vreau sa spun sau cel putin nu luam un articol dintr-o parte si il spargem si il facem mai multe articole si ne laudam ca am facut treaba. Nu mai bat pasul pe loc cu problema asta, sunt convins ca ai inteles ideea. Legat de ajutat, sunt convins ca e in interesul tuturor sa avem un director de articole de calitate, nu?

Benko Zoltan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Vârstă
    53
    Posturi
    359
    Putere Rep
    25

Implicit

Citat Postat în original de adrian_gpj Vezi Post
    Toate articolele prezente pe portal sunt introduse de administratorii portalului si sunt UNICE . NU avem nici un articol copiat . In articolele postate, fiecare a dat nofollow sau follow la linkurile din articol dupa bunul plac, deci nu este un default nofollow la linkurile din articole.
    Am vrut sa-ti trimit un articol cand am vazut ca la regulament ai scris altceva. Cred ca ar trebui sa schimbi in regulament daca nu vrei sa induci in eroare oamenii. Asa apare acum:

articolul trebuie să conțină minim 400 de cuvinte și să aibă minim o legătură (link) externă de tip no-follow;
    Ultima modificare făcută de Benko Zoltan; 3rd June 2014 la 11:44.

Avatarul lui Cristian-Iulian Calin
    Cristian-Iulian Calin este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    15th September 2013
    Posturi
    22
    Putere Rep
    0

Implicit

Salutare,
    De coment.ro cine se mai ocupa? Am postat un articol de pe 9 mai, si nu a fost aprobat nici acum...

Reputatie:
    22
    Data înscrierii
    14th April 2014
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    89
    Putere Rep
    22

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Benko Zoltan Vezi Post
    Am vrut sa-ti trimit un articol cand am vazut ca la regulament ai scris altceva. Cred ca ar trebui sa schimbi in regulament daca nu vrei sa induci in eroare oamenii. Asa apare acum:

Da ai dreptate , multumesc de observatie ....Am efectuat modificarea, intentia este sa aiba minim in link extern.

Asteptam propunerile voastre de articole, iar pebtru cei care doresc sa apara in pagina de autori sa ma anunte.

Pagina 42 din 51 PrimulPrimul ... 324041424344 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Lista directoare web romanesti active
    De tataraseni în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 23
    Ultimul Post: 10th December 2018, 05:56
  2. o lista seo cu circa 700 directoare romanesti de 3 ani
    De gherghe22 în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 11th January 2011, 21:54
  3. Lista directoare romanesti !
    De Lungu în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 9