Puteti posta si pe acest Director web Romania, director web online, director seo gratuit cu transfer de page rank, page rank 2 + am inceput sa dezvolt si o sectiune de articole, vechime 1 an si 3 luni
Puteti posta si pe acest Director web Romania, director web online, director seo gratuit cu transfer de page rank, page rank 2 + am inceput sa dezvolt si o sectiune de articole, vechime 1 an si 3 luni
VAND ARTICOLE PE RETEA DE BLOGURI si ofer SERVICII DE SEO COPYWRITING pentru campaniile tale
Din cate observ nu este gratuita publicarea, ma insel?
am o rugaminte se poate uita cineva peste articolele postate de mine pe advertoriale.net (care este a lui Dan) si coment.ro (lovelife, am un articol de 250 - 300 cuvinte, am scos un link si am mai ramas doar cu unul singur) articolele sunt pentru mine, nu reprezint firme de promovare sau ceva de genul asta si articolele sunt 100% unice.
deasemenea am un numar redus de articole, 5-10 articole de publicat, imi puteti recomanda cateva directoare de articole care au aprobari mai acceptabile in timpul de raspuns?
nu vreau sa supar pe nimeni (dan si lovelife) cu postarea mea, stiu ca e o sursa gratuita din partea voastra, vreau doar un raspuns, se aproba sau nu ..macar atat, pentru ca la acele articole s'a lucrat si totusi e pacat ca un articol muncit sa fie pierdut.
va multumesc si va doresc succes in proiectele desfasurate!
Ann s-a trecut la versiunea gratuita, in schimbul unui like sau plus
Pirvan Marian aici este sectiunea de articole Director de articole romanesc | Director articole online
VAND ARTICOLE PE RETEA DE BLOGURI si ofer SERVICII DE SEO COPYWRITING pentru campaniile tale
Eu mai stiam si de encicoll.com (nu pot posta link). PR 0, minim 200 de cuvinte, maxim 3 link-uri. Nu l-am vazut in lista, sper ca n-a mai fost mentionat...
Geany: ultimul articol e publicat in 8 aprilie, nu prea e de bine
ce a patit seoads? 2013-06-27_1000 - serbancc's library
Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează īn acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)