Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 18 din 18

Subiect: Banner

MarianG este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    26th December 2010
    Locaţie
    Tulcea
    Posturi
    347
    Putere Rep
    32

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

E vorba de doar 150$. Sa cumpere bannerul si gata. Cel mai bine inveti din propriile experiente (desi nu ar fi rau sa postezi si rezultatele, dupa o luna). Topicul asta ajunge sa semene cu un sondaj de opinie otevist. Nu sunt prea multe de crezut, fiecare caz e diferit.

Personal, nu as avea incredere sa-mi bazez deciziile pe opinia cuiva care nu dispune de toate datele necesare. Asa, la sezatoare, si eu pot spune ''nu merita, ia-ti mai bine 150 de bannere de 1$''. Transmite-i asta prietenului tau.

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    54
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.623
    Putere Rep
    54

Implicit

Asa este, avem prea putine date ca sa dam un verdict clar. Poate fi o foarte buna afacere sau poate nu, depinde de prea multe variabile.

Eu l-as sfatui pe prietenul tau sa incerce sa obtina 2-3 zile de proba sau o saptamana de proba contra cost (sa zicem pt 50$). Dupa o saptamana va putea trage singur concluzia daca se merita sau nu...
    Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning

Nic
    Nic este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th May 2007
    Posturi
    987
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de -Rares- Vezi Post
    Nic, din ce ai enumerat tu acolo, nimic nu e gratis, banuiesc ca nu e nevoie sa-ti amintesc ca pt ele platesti un abonament TV.
    Platesti un abonament pt tv, asa cum si userii de pe siteurile de torente platesc un abonament pentru internet, probabil extra pt banda. Nici pt ei nu e totul gratis.

Citat Postat în original de -Rares- Vezi Post
    Sa nu comparam mere cu pere, nu spune nimeni ca userii de torrente nu mai cumpara si ei cate ceva, dar de obicei nu prea le sta in fire...
    Cati din ei ajung sa cumpere un soft cu licenta sau un film pe dvd din magazin?
    Cati dintre userii care se uita la tv la un film ajung sa il cumpere pe dvd? Ideea e ca se foloseste filmul pentru a strange audienta ca apoi sa se vanda un produs total diferit. Asa si siteurile de torente.

Exemple, pe un site de torente, poti sa vinzi hard diskuri externe. Userii care downloadeaza masiv au nevoie de spatiu. Sau alte componente periferice ale calculatoarelor. Monitoare, plasme. Pe un site de torente unde se descarca gratuit jocuri, se pot vinde joystickuri. etc.

Atata vreme cat produsul tau nu poate fi piratat, e relativ irelevant pt tine daca userii respectivi downloadeaza sau nu de pe torente.

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

@Nic, bine punctat.
    @Rares, excelent sfatul tau de a incerca sa obtina o perioada de proba.
    Per ansamblu, zic eu , sunt sanse mari ca un banner pe un site cu 70 k sa convertesca foarte bine.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Claudiu B este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    24th October 2010
    Locaţie
    Zimnicea - Teleorman
    Vârstă
    44
    Posturi
    624
    Putere Rep
    34

Implicit

am inteles ideea si o voi transmite prietenului meu...insa...hai sa o luam altfel...aveti un site cu afilieri pe .com sau .ro preponderent cu produse IT... Ati plati 150 euro (nu dolari) pentru un banner de 150x200 pixeli, undeva in dreapta sus (vizibilitate maxima) pe un website de torrente, cu 70k vizitatori/zi? e o simpla intrebare...nu un sondaj otevist... site-ul prietenului meu are cam 300 unici/zi si PR 0.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de MarianG Vezi Post
    E vorba de doar 150$. Sa cumpere bannerul si gata.

pentru prietenul meu si nu numai 150€ nu sunt “doar”...150€=putin peste 600 ron=aproximativ salariul minim in RO .
    Ultima modificare făcută de Claudiu B; 3rd March 2011 la 18:10.

MarianG este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    26th December 2010
    Locaţie
    Tulcea
    Posturi
    347
    Putere Rep
    32

Implicit

Ai cerut pareri. Pentru mine, 150 de dolari/euro sunt doar atat si nu pentru ca ma dau banii afara din casa dar daca vrei sa faci bani, cheltui. Vrei sa fii vizibil pentru 70 000 de mii de persoane zilnic? Nu faci asta cu 10 lei.

Cine castiga salariul minim nu se arunca la afilieri, comparatia e inutila.

Cu ce il ajuta ca 10 persoane vor considera bannerul acela o investitie buna daca se va dovedi un esec? De ce nu discuta direct cu cei care au bannere acolo?

In functie de ce va lua o decizie? De reputatia persoanelor care isi dau cu parerea? De numarul lor? De ce vrea sa auda?

danniel este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    1st February 2011
    Locaţie
    Boras, Sweeden
    Vârstă
    34
    Posturi
    125
    Putere Rep
    0

Implicit

Eu cred că merită, aș fi și eu interesat, poți să îmi dai prin PM adresa acelui site care vinde reclamă? Mulțumesc!

Claudiu B este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    24th October 2010
    Locaţie
    Zimnicea - Teleorman
    Vârstă
    44
    Posturi
    624
    Putere Rep
    34

Implicit

Thanks a lot guys. I will pass your opinions to my friend and he will decide for himself.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Banner Exchange Schimb de Banner Promovare Gratuita
    De bnx în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 5th January 2011, 17:30
  2. Banner 728X90 contra link sau banner mic
    De SeerKan în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 16th September 2008, 12:51
  3. Cumpar spatiu publicitar: banner, banner text, textadd, link
    De Serban Cristian în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 15