Do you think it's worth it to pay 150 € for a 150x200 banner on a 70K visitors torrent website? a friend of mine wants to do this and I told him not to. What's your opinion?
Versiune printabilă
Do you think it's worth it to pay 150 € for a 150x200 banner on a 70K visitors torrent website? a friend of mine wants to do this and I told him not to. What's your opinion?
70/k pe zi? sau pe luna? banuiesc ca pretul e pe luna. Daca siteul are 70k pe zi, eu zic sa il ia fara probleme.
The website it's having 70k/day visitors and the price is 150/month. Like a friend of mine told him... Do you think that those kids who wants to download movies, music or software will buy something from his website? I forgot to tell you... My friend's website it's about affiliation (Amazon).
La 70 k pe zi, daca are un banner bine facut si foarte atractiv pentru potentiali cumparatori, probabil va lua minim 500 de vizite x 30 zile ar fi 15000 de unici. Daca din acestia 50cumpara ceva, tot iese in castig. Bineinteles, se poate sa nu artaga nici un potential cumparator, dar, parerea mea e ca merita incercat. (daca nu e prea mare secret, te-as ruga sa imi trimiti si mie via PM siteul care vinde reclama. As fi interesat si eu)
You have PM... other opinions?
conteaza foarte mult unde va fi pozitionat bannerul si ce vizibilitate va avea.
Pe de alta parte, robyroy, crezi ca aia ce iau totul moca de pe torrente vor da vreodata bani pe ceva in afara de haine si mancare? :))
Depinde ce produse vinde de pe amazon. Daca vine produse fizice posibil sa merite, si lumea care downloadeaza de pe torente cumpara produse de la amazon.
Toata lumea se uita gratis la tv la filme, fotbal, emisiuni etc, si daca ar fi intrebati probabil ca nu ar plati pentru ele, asta nu inseamna ca publicitatea facuta la tv nu e profitabila nu? Exista si alte considerente.
Nic, din ce ai enumerat tu acolo, nimic nu e gratis, banuiesc ca nu e nevoie sa-ti amintesc ca pt ele platesti un abonament TV.
Sa nu comparam mere cu pere, nu spune nimeni ca userii de torrente nu mai cumpara si ei cate ceva, dar de obicei nu prea le sta in fire...
Cati din ei ajung sa cumpere un soft cu licenta sau un film pe dvd din magazin?
Deja ne-am indepartat de la subiectul topicului...
The banner will be in the upper right of the website. The visibility will be perfect. The conversion of my friend's website it's pretty good. So... Do you think it's worth it or not?